VINTERNS STORA RENSNING
VINTERNS STORA RENSNING
Nu sänker vi priserna ytterligare, 1000-tals varor ska bort!
ALLT FÖR DIN TRÄNING!
ALLT FÖR DIN TRÄNING!
Nu hittar du säsongens inspirerande träningsnyheter i butik och online.
ALLT FÖR FOTBOLLEN
ALLT FÖR FOTBOLLEN
Senaste släppen, populäraste varumärkena och bästa tipsen. Här hittar du allt för fotbollsplanen.

INTERSPORT.SE - E-HANDEL INOM SPORT, TRÄNING OCH OUTDOOR

Intersport är världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige har vi över 100 butiker inklusive vår e-handel här på intersport.se. Vi är den ledande omnikanal-återförsäljaren inom sport. Tillsammans med Löplabbet erbjuder vi riktig sport för alla - oavsett om det är friluftsliv, träning eller tävling som är målet. Genom att hjälpa våra kunder med rätt lösningar skapar vi en bättre träningsupplevelse. Genom vår passion för sport inspirerar vi dessutom fler till ett aktivt och hälsosamt liv.

INTERSPORT ÄLSKAR SPORT

Vi spelar olika lagsporter så som fotboll, ishockey, handboll, innebandy och padeltennis. Vi är skidåkare, cyklister, löpare, traillöpare, vandrare, simmare, triathleter, swimrunners och seglare. Vi älskar sport och vi brinner för den aktiva livsstilen. Vi vet att varje ny dag innebär att vi fortsätter vårt uppdrag om att ge våra kunder service i världsklass. Vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar!

INTERSPORT MED DIGITALT I FOKUS

Att handla hos Intersport ska vara enkelt och smidigt. Vi har därför fullt fokus på att erbjuda dig en friktionsfri köpupplevelse oavsett om ditt köp sker online eller i någon av våra fysiska butiker. Vårt sortiment är utvalt med omsorg, men skulle du trots det inte bli nöjd erbjuder vi 365 dagars öppet köp samt fri frakt och fri retur till våra butiker. Du kan också välja att reservera en eller flera produkter genom vår Boka & Hämta-service. Börja digitalt och hämta sedan din vara i butik. För dig som är medlem i Club Intersport är det enkelt att se alla dina köp om du loggar in på Mina Sidor.

 

EN FRIKTIONSFRI KÖPUPPLEVELSE HOS INTERSPORT

Har du några frågor inför ditt köp? Vår kundservice är måna om att optimera din köpupplevelse. Det ska vara enkelt att handla på Intersport. Vi strävar efter att du ska få en snabb leverans och service i världsklass. Omsorg, kunskap, kundfokus och duktiga medarbetare som brinner för sport och träning gör oss branschledande.

INTERSPORT VÄLJER PRODUKTER FÖR DIG

Vi älskar sport! Våra medarbetare har antingen en bakgrund inom sportens värld eller så uppskattar vi att få vara friska och att må bra. Vi tycker om snygga och funktionella kläder. Detta tillsammans gör att vårt sortiment är riktigt bra. Vi vill vara den självklara mötesplatsen för alla sportälskare och för dig som lever ett aktivt liv. En mötesplats där du hittar rätt utrustning för dina behov - oavsett om du älskar friluftsliv, träning eller tävling.

INTERSPORT ÄR BÄST PÅ SPORT

Vår passion är sport! För oss spelar det ingen roll om du tränar för att du vill ha kul, för att du vill motionera eller för att du vill tävla. Vi vill hjälpa dig, utbilda dig och stötta dig oberoende av dina behov. Oavsett om det handlar om kunskap kring lager-på-lager, funktionsplagg, spannet på längdskidan, slipning av skridskon, rätt slalomskida, rätt löparsko, den varmaste jackan, bästa fotbollsskon eller bara bra och funktionella träningskläder. Vi är här för att inspirera dig, motivera dig och uppmuntra dig till ett aktivt och hälsosamt liv.