Sida 1 av 2

Skidjackor för herrar

Köp skidjacka för herr online på intersport.se eller besök någon av våra butiker för att titta efter jacka där. Vi har ett brett utbud skidkläder för de flesta stilar, prisklasser och beroende på hur avancerad din skidåkning är. På Intersport hittar du skidjackor från flera av de mest kända varumärkena som Peak Performance, 8848, McKinley, J. Lindeberg och Haglöfs.

Rätt plagg för skidbacken

Att klä sig för skidbacken är inte alltid helt enkelt, en bra skidjacka eller snowboardjacka är en god investering om du gillar livet i pisten. Du kan även använda skidjackan som vinterjacka för att bära den oftare än vad du troligtvis gör om du endast har den i skidbacken. Idag har utvecklingen kommit långt när det kommer till tekniska funktioner, smarta materialval, genomtänkta ventilationsmöjligheter och fickor. Beroende på vad du är ute efter, hur mycket skidor du åkt och vilka krav du har på jackan vill vi på Intersport hjälpa dig hitta rätt.

Snygga jackor för skidbacken

Det är inte bara funktion och materialval som är viktigt när du köper skidjackan idag. Design, passform, färgval och detaljer är också en stor del för att skapa en schysst look i backen, och när det är dags för After ski. Vi har inte bara funktionella och kvalitativa skidjackor, vi har även flera av marknadens snyggaste skidjackor till herr. Vi har titt som tätt även erbjudanden på vårt sortiment och du som trogen kund kan få rabattkoder i vår kundklubb, perfekt om du vill köpa en billig skidjacka som fortfarande är snygg och av hög kvalitet.

Herrskidjackor online

Vi vill göra det så enkelt som möjligt att handla hos oss, både online och i butik. Vi har fri frakt till samtliga av våra butiker och möjliggör även frakt till postombud eller skickat hem till dig. Är du inte nöjd med din skidjacka har vi öppet köp i 365 dagar och erbjuder gratis retur i våra butiker och för en mindre peng om du vill skicka tillbaka din jacka. Håll även koll på vår rea på skidjackor och mycket annat som vi erbjuder efter varje säsong.

Kläder efter väder

Utöver skidjackan är det flera skidkläder som ska plockas fram eller köpas nytt. Vad du ska ha på dig i fjällen eller alperna är ju givetvis beroende på väder och temperatur, din kroppstemperatur och hur aktiv du är när du åker. Tre bra ledord är, som för de flesta utomhusaktiviteter, lager på lager. Ett bra underställ, gärna ett underställ i ull, är en bra start. Att som lager två bära något som håller värmen till exempel en fleecetröja och en skidjacka eller skaljacka som yttersta lager för att skydda. Ofta räcker det med ett par skidbyxor eller termobyxor ovanpå långkalsongerna men är det riktigt kallt kan du även behöver fleecebyxor eller motsvarande. Allt du behöver till skidbacken, inklusive skidor, pjäxor och stavar, hittar du hos oss på Intersport.