Herrjackor från PeakPerformance, Haglöfs och 8848 mm

Köp jackor till herr online på intersport.se eller i någon av våra över hundra butiker. Vi har allt från dunjackor, parkas och varma jackor till vårjackor, tunna jackor och löparjackor. Vi har flera modeller i flera färger och passformer - allt för att du ska hitta en som passa just dig. Vi har ett stort utbud från marknadens bästa och mest populära varumärken. Till exempel hittar du jackor från adidas, J. Linderberg, Helly Hansen eller en 8848, Nike eller Peak Performance jacka.

Skillnaden på dyra och billiga jackor

Vad som är skillnaden på en dyr och en billig jacka finns det många förklaringar till. Det kan bero på vilket varumärke den kommer ifrån, vilka material som använts, speciella tekniker eller innovation. Ofta får du en modell av högre kvalitet när du väljer att lägga lite mer pengar på jackan till skillnad från om du köper en billig jacka till herr bland annat. Det ska dock tilläggas att det finns väldigt många varumärken som tar fram bra jackor utan att de kostar väldigt mycket pengar, ett bra exempel på det är vårt egna varumärke McKinley. Här får du barnjackor, damjackoroch herrjackor till bra pris och av hög kvalitet. Så, utgå först från att hitta rätt jacka för dig och utgå inte endast från priset.

Herrjackor på rea

Om du vill köpa en billigare jacka utan att rucka på kvaliteten är det ett bra tips att koll in vår rea då och då. Där kan du göra riktigt fynd och hitta billiga herrkläder och jackor med mera av hög kvalitet. Vi är även kontinuerliga erbjudanden, rabattkoder och kampanjer online och i butik som kan ge bra rabatt på din jacka. Så att hålla ögonen öppna kan verkligen löna sig. Att hitta rätt jacka är dock inte alltid helt lätt. Viktigt är att utgå ifrån hur du ska använda den, vilka krav du har och vad som är viktigt för dig. En vind- och vattentät jacka med andningsfunktion om du ska promenera oavsett väder. En snygg jacka som fortfarande är varm om du väntar på bussen som aldrig kommer. Kanske har du önskemål om det ska vara en kort eller lång jacka, vilken färg du vill ha eller vilket märke det ska vara.

Köp jacka till herr online eller i butik

På Intersport kan du välja om du vill köpa din herrjacka online eller i butik. Att handla online är smidigt och enkelt och du kan själv välja hur du vill betala med Klarna. Du kan även själv välja fraktsätt och retur, vi har fri frakt och fri retur till samtliga butiker men erbjuder även andra möjligheter motsvarande en fraktavgift. I våra butiker kan du får mer hjälp med vad som passar och få råd och tips av våra duktiga experter.