Sida 1 av 2

Kläder till barn online

Köp barnkläder online hos oss på intersport.se eller i någon av våra butiker runt om i landet. På Intersport har vi barnkläder till både stora och små barn samt en del babykläder och bebiskläder. Vi har färgglada barnkläder och kläder med snygga tryck och mönster.

Allt från dyra till billiga barnkläder

På Intersport kan du köpa billiga barnkläder med hög kvalitet från våra egna märken som Mckinley, Firefly, Pro touch och Etirel. De varorna designas på vår huvudkontor och vi kan därför hålla lägre priser än en del varumärken. De är av hög kvalitet och vi ruckar inte på varken design, funktion eller kvalitet. Efter säsongens slut har vi dessutom rea på barnkläder och mycket annat på vår sajt och i butik. Då kan du som letar efter riktigt billiga barnkläder hålla ögonen öppna och passa på att göra bra fynd.

Barnkläder från adidas, Nike, Puma, Peak Performance mm

Vi har också flera märken för den som vill köpa märkeskläder till barn från de kända varumärkena adidas, Nike, Puma, Didriksson, Svea, 8848 och Champion med mera.

Kläder som möjliggör lek och aktivitet

På Intersport tror vi på barns välmående genom rörelse, sport och aktiviteter. Vi har därför kläder som ger barnen möjlighet att just röra på sig. Vi vill aldrig att tighta jeans, barnskor som trillar av eller kläder som inte går att tvätta ska hämma barnen från det allra roligaste, nämligen sporten och leken. Vi har istället barnkläder i funktionsmaterial, bra passformer, snygga träningskläder och barnkläder som är sköna. På Intersport hittar du ett brett utbud av kläder till barn, allt från vinterkläder till sommarkläder och allt däremellan. Här finns leggings, tröjor, shorts, barnjackor, regnkläder och vinteroveraller, till barn för att nämna en del.

Barnkläder online

Att köpa barnkläder online ska vara enkelt. Kanske sitter du tillsammans med barnen och tittar på kläder online och låter barnen själva få vara med och välja vilka kläder de önskar. Behöver barnen ändå prova kläderna kan ni använda vår tjänst boka & hämta, reservera varorna ni är intresserade av online och hämta dem i kassan i butiken för att prova innan ni handlar. Vi har kontinuerligt olika erbjudande på barnkläder och paketpriser för att hitta allt du behöver till ett så bra pris som möjligt.

Fri frakt och retur

För att göra vår e-handel så bra som möjligt för dig som kund erbjuder vi fri frakt till samtliga butiker eller billig frakt till leverans på närmsta postombud. Vi har dessutom 365 dagars öppet köp på varor i ordinarie skick och gör det möjligt för dig att byta eller returnera en vara i vilken av våra butiker du önskar.