Logo Nitro
 • Nitro Ripper Youth snowboard MULTI
 • Nitro Ripper Youth snowboard MULTI

Ripper Youth snowboard

 • Nitro
 • Barn
 • Blå
Välj storlek
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans 79kr
 • 1-3 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Hämtas i INTERSPORT-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 2-6 dagar. Miljövänligaste transporten.
Varubrev eller Postens ombud - 39 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 1-3 dagar.
Hemleverans - 79 kr
Ditt paket levereras till fakturaadressen som fylls i vid betalning. Leveranstidslöfte: 2-6 dagar.
Budbee Hemleverans Kvällsstid - 99 kr

Perfekt bräda för den som är lite yngre, men ändå har krav på prestanda. Nitro Ripper är en mjuk, lekfull och förlåtande snowboard med sin Flat-out Rocker och Urban Flex. Nitro Ripper har en Twin shape vilket gör att du lika lätt kan åka åt båda håll och hjälper till att utveckla din åkning både i parken och pisten. Ripper är utrustad med Radial sidecut som gör att du lätt får brädan från kant till kant och hjälper dig undvika felskär. Med Premium Extruded belaget behåller du glidet länge utan att behöva underhålla det för ofta. Flex: Urban 2/10 Lekfull och mjuk flex framtagen för att underlätta åkningen. Skalan är uppbyggd på principen att 1 är "Mjuk och Lekfull" medan 10 är "Hård och Responsiv". Funktioner & Specifikationer: - CORE: Powercore + Bi-Lite Laminates - BASE: Premium Extruded FH Base - SHAPE: Twin + Radial Sidecut - Profil: Flat-out rocker - FLEX: Urban 2/10 - Standard width - Sidskärning: 7.0 - Längd: 132 - Åklängd: 960 - Midjebredd: 224 - Rekommenderad åkarvikt: 30-50 kg Pris: 2399:- Snowboard - Nitro Ripper Youth 137 Perfekt bräda för den som är lite yngre, men ändå har krav på prestanda. Nitro Ripper är en mjuk, lekfull och förlåtande snowboard med sin Flat-out Rocker och Urban Flex. Nitro Ripper har en Twin shape vilket gör att du lika lätt kan åka åt båda håll och hjälper till att utveckla din åkning både i parken och pisten. Ripper är utrustad med Radial sidecut som gör att du lätt får brädan från kant till kant och hjälper dig undvika felskär. Med Premium Extruded belaget behåller du glidet länge utan att behöva underhålla det för ofta. Flex: Urban 2/10 Lekfull och mjuk flex framtagen för att underlätta åkningen. Skalan är uppbyggd på principen att 1 är "Mjuk och Lekfull" medan 10 är "Hård och Responsiv". Funktioner & Specifikationer: - CORE: Powercore + Bi-Lite Laminates - BASE: Premium Extruded FH Base - SHAPE: Twin + Radial Sidecut - Profil: Flat-out rocker - FLEX: Urban 2/10 - Standard width - Sidskärning: 7.1 - Längd: 137 - Åklängd: 1000 (137cm) - Midjebredd: 232 (137cm)

 • Lekfull, lättåkt

 • Midjebredd: 232 (137cm)

 • FLEX: Urban 2/10

 • Premium Extruded belaget ger utmärkt glid

Relaterade produkter
Relaterade stories
Vintersportguider
Packlista för skidresan
Oavsett om ni ska resa till alperna eller till de svenska fjällen har vi tagit fram en packlista som gör packningen till skidresan lite enklare. Allt för att undvika de förödande konsekvenserna det kan innebära om något är glömt.
Vintersportguider
Hur väljer man rätt slalomskidor?
Det är inte mycket som går upp mot en dag i skidbacken. Så länge du har rätt skidor. Med en skida som inte är gjord för din längd, tyngd eller åkstil kan innebära förödande konsekvenser för åkningen.