Ett steg närmare din nya cykel!

Cykla oftare, cykla längre, eller helt enkelt börja cykla. Med en elcykel får du dessutom lite extra energi som hjälper dig en bra bit på vägen. Och det bästa av allt, både din hälsa och miljön är vinnare när du cyklar.

Du som är kund hos Bixia har nu möjlighet att köpa elcykel och cykeltillbehör till riktigt bra pris genom ett nytt unikt samarbete med Intersport. Ta chansen att hoppa upp på cykeln och börja trampa, trampa lite lagom i alla fall. Tillsammans kan vi förändra världen i rätt riktning!

OBS! Erbjudandena gäller endast online.

Ta hand om din nya cykel

När du köper din cykel hos Intersport brukar vi ge dig några grundläggande tips om vad som kan vara bra att se över på din cykel regelbundet.

Gratis justering:
Har du köpt din cykel hos Intersport bjuder vi på första efterjusteringen (endast arbete) inom 1 år från inköpsdatumet. Vi rekommenderar att detta utförs cirka 1-3 månader efter inköp. Medtag originalkvittot i foldern du får vid köpet.
Se över bromsarna:
Se till att bromsen tar när du trampar bakåt. Om det är fälgbromsar monterade, kolla så att de inte är nedslitna och att de inte tar ”snett”. Kontrollera att bromswiren löper friktionsfritt i sitt hölje.
Se över hjulen:
Se så att hjulen är raka och inte slår sidledes. De ska gå fritt från fälgbromsen och sådan finns. Se alltid till att cykeln är välpumpad så undviker du att fälgarna skadas samt att det går lättare att cykla.
Smörj kedjan:
Kedjan är insmord från fabrik men behöver ändå smörjas regelbundet från början. Använd tunn olja, gärna teflonbaserad. Kedjan slits mindre om den är ren och smord vilket även minskar risk för rost.

 


Intersport - världens största sportkedja!

På Intersport älskar vi alla typer av träning. I den bästa av världar känner du knappt av att du tränar förrän du märker resultaten. Så är det verkligen med vardagsmotion, oavsett vad du gör. Kanske kan du i perioder stå upp vid skrivbordet, ta en lunchpromenad med kollegan eller ta cykeln istället för bilen. För att göra vardagsträningen smidig och lättillgänglig är rätt utrustning en förutsättning. På Intersport vill vi göra vardagsträningen enkel. Därför hittar du allt du behöver hos oss, världens största sportkedja, både i butik och online.