Tävla med Intersport - vinn presentkort på 5000 kr

Du som kund hos Linas Matkasse kan nu tävla och vinna presentkort om 5000 kr på Intersport, Världens största sportkedja.

Var med och tävla genom att ge ditt bästa tips på maträtt att laga utomhus.

Intersport utser vinnaren som ger det mest unika och givande tipset.

STORT LYCKA TILL!

Tävlingen pågår t.o.m. 31 juli 2021 och vinnaren meddelas vecka 31 via ett personligt mail.

Enbart personer som har angett fullständig information, i tävlingsformuläret ovan, kvalificerar sig som deltagare i tävlingen. Detta är viktigt för att vi ska kunna kontakta tävlingsdeltagare vid eventuell vinst samt av juridiska skäl vid utbetalning av vinster till privatpersoner. Om en potentiell vinnare inte återkopplar, inom en vecka, på det personliga mailet som skickas så kan en sådan potentiell vinnare diskvalificeras och Intersport förbehåller sig rätten att utse ett annat bidrag till vinnare där samma bestämmelser skall tillämpas.

I det e-post som går ut till alla tävlande efter avslutad tävling presenterar vi vinnare med förnamn, ort och hens tips. Deltagande i denna tävling är helt kostnadsfritt och du förpliktar dig inte heller till köp av några produkter eller att läggas till som prenumerant efter tävlingen, men du kommer få ett e-post så att du som ännu inte är medlem och prenumerant kan välja att bli det. Samtliga svar kan komma att användas i Intersports egna kanaler för inspiration.

Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsreglerna samt beslutet av tävlingens jury vilkas beslut skall vara bindande för samtliga deltagare. Genom ditt deltagande i denna tävling godkänner du också att Intersport hanterar kunduppgifter i enlighet med vår befintliga integritetspolicy. Läs mer om vår integritetspolicy här (PDF öppnas i nytt fönster)