Historier för hela familjen!

Nu får du som är medlem i Club Intersport testa ljud- och e-bokstjänsten Nextory helt gratis i 30 dagar. Dessutom får du 50 % rabatt under de två efterföljande månaderna.

På Nextory finns hundratusentals böcker som du kan läsa eller lyssna på direkt i mobilen eller surfplattan. Du hittar allt från de senaste böckerna om träning och hälsa till populära godnattsagor för de små. Passa också på att utmana familjen genom att sätta upp ett läsmål med Nextorys funktion Bokutmaningen och följ er bokstatistik i Läsdagboken.

Bonustips: Hela familjen kan testa Nextory samtidigt genom att välja det populära familjeabonnemanget. Upp till fyra personer kan då läsa och lyssna samtidigt.

Kom igång med Nextory i tre enkla steg:

1. Gå till erbjudandet
2. Registrera dig och använd koden INTERSPORT2020
3. Ladda ner appen och logga in

Hos Nextory kommer du kunna välja mellan fyra olika abonnemang:
Guld: ett konto - nya böcker släpps direkt
Silver: ett konto - nya böcker släpps efter 6 månader
Familj 2: två konton - nya böcker släpps direkt
Familj 3: tre konton - nya böcker släpps direkt
Familj 4: fyra konton - nya böcker släpps direkt

Erbjudandet gäller för alla nya Nextory-kunder. Om du endast vill testa Nextory gratis i 30 dagar säger du upp ditt abonnemang innan testperioden är slut. Det gör du enkelt på www.nextory.se eller genom att ringa till 08-411 17 15. Om du inte säger upp abonnemanget så övergår det automatiskt till den prenumeration du har valt under provperioden och då med 50% i två månader, men självklart utan bindningstid eller uppsägningstid. Vid frågor gällande tjänsten, kontakta [email protected].