Sida 1 av 7

Fotbollsskor från Nike, adidas och Puma mm

Köp fotbollsskor online på intersport.se eller i någon av våra butiker. Vi har ett stort urval av marknadens bästa och mest populära varumärken. Här hittar du bland annat fotbollsskor från adidas, Nike, Puma och New Balance. Här hittar du flera färger, mönster och modeller. Oavsett om du ska ha fotbollsskor till inomhus eller utomhus, grässkor, konstgrässkor, grusskor eller inomhusskor, fotbollsskor till barn, dam eller herr hittar du det hos oss.

Skillnaden på dyra och billiga fotbollsskor

Att köpa skor till fotbollen kan ibland ses som en dyr investering även om det skiljer en del i pris på de olika modellerna. Det kan skilja en del i pris utifrån varumärke, materialval och förväntad hållbarhet. Ofta sägs det att man får vad man betalar för och visst stämmer det att den dyrare skon ofta är av högra kvalitet än en billig fotbollssko, men det är en viss sanning med modifikation. Det kan vara lika hög kvalitet på en sko som kostar 1000 kronor mindre, då är det ofta en speciell design eller ett varumärkessamarbete som gör att priset ökar.

Rea på fotbollsskor

Om du är ute efter ett par billiga fotbollsskor är det en smart idé att hålla koll på vår rea. För att göra plats för alla nyheter startar vi efter varje säsong vår stora rea med fotbollsskor, sportkläder och tillbehör. Inte nog med vår rea, vi har dessutom kontinuerliga erbjudanden online och för hela kedjan. Till exempel en specifik rea på Nike fotbollsskor, en generell rabatt på fotbollsskor eller erbjudanden på alla skor.

Fotbollsskor utifrån vem du är på plan

Utvecklingen när det kommer till fotbollsskor har fullständigt exploderat de senaste åren och nya modeller med nya funktioner och innovationer kommer som på löpande band. Riktigt roligt om man är insatt i fotbollsskornas magi och vad de kan göra för spelet. Till exempel finns skor anpassade för din position på planen. Det finns även skor med extra stöd på vissa ställen, olika typer av doppar för bästa grepp samt skor som främjar fart, teknik eller stabilitet bland annat.

Fotbollströjor, fotbollsstrumpor och tillbehör mm

Även om det i stort sett bara är ett par skor, en fotboll och två fotbollsmål som behövs för att spela är det ofta en del andra delar som behöver kompletteras inför första fotbollsträningen eller uppdateras om du har spelat länge. På Intersport har vi allt från fotbollströjor, shorts och fotbollsstrumpor till benskydd och målvaktshandskar.

Fotbollsskor online

Köp dina fotbollsskor eller kom in till någon av våra butiker och få hjälp att prova ut rätt modell där. På e-handeln har vi fri frakt och fri retur till samtliga butiker och låter dig bestämma betalningsmetod genom vårt samarbete med Klarna.