Sommarkläder för herr
Livsstilsguider

Sommarkläder för herr

Dags för semester! Dags att uppdatera sommargarderoben med sommarens måsten!

9 maj 2020

Viktigaste sommarkläderna till herr

När datorn stängs ner och semestern äntligen är här, då kan semesterstilen behöva en uppdatering. Hitta det senaste sportmodet och en skön semesterstil hos oss, här inspirerar vi till våra bästsäljare!

Snyggt med shorts!

Se till att du har ett gäng shorts i olika stil för sommarens olika tillställningar och aktiviteter. För vardagen, till och från stranden eller till mer festliga och uppklädda tillfällen. 

Kitta upp outfiten

Du kan rädda vilken outfit som helst med schyssta accessoarer eller maximera funktionen med rätt prylar. Kitta upp dig med väskor, kepsar och andra smarta grejer.  

Pikétröjor och t-shirts i mängder

T-shirts för olika tillfällen, i olika modell och med olika uttryck kan man knappt ha för många av under årets varma dagar. En slapp modell till frukosten i solen, en collare variant till och från stranden och en med schysst design för kvällens aktiviteter. 

Trendiga badbyxor

När det kommer till badkläder för herrar har det börjat hända en del gällande olika modeller som trender. Allt från längre byxben till kortare retroinspirerade och tightare briefs. Dessutom massa färger och mönster!  

Äntligen sommarskor 

Snygga och bra skor är a och o för en lyckad sommarsemester. Oavsett om du endast transporterar dig ett par hundra meter till stranden, strosar på stan eller vill ha funktion för en dagutflykt.  

Ett säkert kort

Ta inte värmen för givet, spela säkert och var redo för svala vindar och eventuellt sommarregn. Gå på din stil och utgå fårn de funktioner du behöver. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg