Topplista med det snyggaste från adidas
Livsstilsguider

Topplista med det snyggaste från adidas

De tre karaktäristiska ränderna, de retroinspirerade siluetterna, de stora loggorna eller de klassiska modellerna.

16 oktober 2019

adidas mest populära 

De tre karaktäristiska ränderna, de retroinspirerade siluetterna, de stora loggorna eller de klassiska modellerna? Det finns mycket att älska med adidas, topplistan inkluderar givetvis därför såväl 3 stirpes, 90-tals influenser, tryck och stilren minimalism. Inspireras av våra populära varor eller se allt från adidas

Färglatt vinner!

Snyggt, snyggt, snyggt! Bomberjacka i kontrasterande beige och blå finns för både herr och dam.

Träningspuls eller stadspuls?

Träningsjackan som kan användas som praktisk och funktionell jacka till, från och under träningen eller som ett urbant och häftigt inslag i din vardagsoutfit.

3 stripes är alltid rätt

adidas 3 stripes går aldrig ur tiden och att låta hela outfiten bäras av de karaktäristiska ränderna i till exempel matchande tights och sport-bh är så snyggt.

Oversized med schyssta detaljer

Motiveras lite extra till och från gymmet, skaffa en urban stil i vardagen eller maximera myset i soffan. Oversized hoodie med nerhasade axlar och snygga trygg funkar till det mesta.

Ready set go!

I den rådande athleisure-trenden, där sport och mode mixas, är de snygga träningskläderna lika rätt på gymmet som i stan. Med snygga adidastights höjer du trendfaktorn ytterligare ett snäpp.

Logga ut i adidas

Ett linne i all sin enkelhet som kan bära hela din outfit med den snygga passformen och maxade loggan. Gul eller svart? Du väljer! 

Vita sneakers = alltid snyggt

Vita adidassneakers är en modemarkör som aldrig behöver försvaras - Alltid rätt, alltid snyggt. 

adidas online och i butik

Shoppas adidas i någon av våra butiker eller på vår e-handel. Vi har mängder av skor, kläder och tillbehör från adidas som bara väntar på att få komma hem till din garderob. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg