Topplista med det snyggaste från Nike
Livsstilsguider

Topplista med det snyggaste från Nike

Kör på en diskret och smakfull Nike-stil eller gå all in med vågade plagg i starka färger och med stora loggor.

23 mars 2020

Populärt från Nike

Med en utmärkande logga och välkänd slogan är Nike ett av våra mest starka varumärken. Kör på en mer diskret och smakfull Nike-stil eller gå all in med vågade plagg i starka färger och med stora loggor. Här kan du inspireras av våra mest populära plagg och varor eller se allt från Nike här!

Nike Air T-shirt

Klassiskt, snyggt och skönt. Kort t-shirt i lös passform kan man inte tacka nej till och är inte helt oväntat en av de mest populära varorna från Nike.  

Matchande Nike-set

Make a statement! Till och från träningen, under prommenaden eller snyggast på stan till vardags. Matchande set är en riktig vinnare. 

Inspireras av 90-talet

Starka retroinfluenser med dunväst! Gå diskret i svart väst eller välj en röd som poppar. 

Zip it up

Kul färger, snygga detaljer, cool passform, tryck på ryggen, grafiska block och väl genomtänkta materialval - ingen ytterligare övertygelse  behövs.

Urban streetstil

Den vida byxan är riktigt populär just nu. Gå på den tuffa, urbana stilen eller den diskreta och klassiska. Oavsett, ju vidare desto bättre?  

Maxa farten!

Löparskon Nike Pegasus är alltid en riktig bästsäljare när det kommer till skor för löpning! Den uppdaterade modellen är kanske den bästa och snyggaste hittills och passar dessutom både för asfalt och trail (och vardagen!) 

Toppa formen med schyssta detaljer!

 

Fjäderlätt träning helt utan att begränsa din rörelse! Ventilerande partier och snygga detaljer gör den schyssta jackan till ett lika givet val på löprundan som till vardags. 

Crop Tops med rätt grafik

Den kortare toppen är deffinitivt en av vårens trender och olika nyanser av neon likaså. Till tights med hög midja eller ett par jeans är snyggt, snyggy & snyggt! 

Packa ryggan

Ryggans comeback är ett faktum! Ergonomisk, praktisk, snygg och ett enkelt sätt att sätta din personliga touch på en outfit. 

Nike online och i butik

Shoppa Nike online på vår e-handel eller kom in till någon av våra butiker. Oavsett vart du handlar hittar du mängder av kläder, accessoarer, skor och andra tillbehör från Nike på Intersport.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg