Logo Ortovox
 • Ortovox Avalanche Rescue Kit Zoom+ Lavinkit Blue Ocean

Avalanche Rescue Kit Zoom+ Lavinkit

 • Ortovox
 • Herr, Dam
 • Flerfärgad
Denna produkt är slut i vårt webblager
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans 79kr
 • 1-2 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Hämtas i INTERSPORT-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 2-6 dagar. Miljövänligaste transporten.
Varubrev eller Postens ombud - 39 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 1-3 dagar.
Hemleverans - 79 kr
Ditt paket levereras till fakturaadressen som fylls i vid betalning. Leveranstidslöfte: 2-6 dagar.

Zoom + Avalanche Rescue Kit ger nybörjaren ett prisvärt alternativ att upptäcka off-pistskidåkning. Med komponenter som är mycket lätta tt förstå för att de lätt kan bemästras även i de mest stressade situationer. Den medföljande säkerhetshandboken förklarar grundläggande information om laviner för att försöka se till att sändare, sond och spade aldrig behöver användas. Paketet innehåller -Lavintransceiver Zoom+-Spade Badger-Lavinsond Alu 240 -Säkerhetshandbok.Zoom+ kombinerar den senaste tekniken och den mest avancerade designen. Med endast två funktionsknappar koncentrerar sig Zoom+ på intuitiv och enkel användbarhet. Avstånd, riktningspilar och information om flera lavinoffer vägleder dig på snabbast möjliga sätt för att snabbt hitta begravda personer. Zoom+ är utrustad med den patenterade SMART-ANTENNA-teknologin som gör att lavinoffer hittas mycket snabbare. Enheten analyserar den begravdes position i lavinen och växlar automatiskt till den bästa sändningsantennen. Automatiskt byte till sändfunktion om ytterligare en lavin skulle gå under sökarbetet. -Vikt: 180g,-Zoom+ drivs av 1xAA batteri-Zoom+ garanti: 5-år med registrering hos Ortovox.Badger Lavinspade är en superlätt aluminiumspade med ergonomiskt grepp för maximal kraftöverföring. -Vikt: 625 g-Längd: 70 cm (45 cm hopfälld)-Bladstorlek: 28 x 21 x 4 cm-Bladvolym: 2,5 L.Alu 240 Lavinsond är en sond med en mycket låg vikt. Sonden är klassiskt utvecklingsbar med Quick Lock låsning. Djupmarkering på sondens sidor. -Vikt 200 gram-Längd 240 Cm -Diameter: 11 mm

 • Prisvärt

 • Komplett paket

 • Användarvänlig

Relaterade produkter
Relaterade stories
Vintersportguider
Packlista för skidresan
Oavsett om ni ska resa till alperna eller till de svenska fjällen har vi tagit fram en packlista som gör packningen till skidresan lite enklare. Allt för att undvika de förödande konsekvenserna det kan innebära om något är glömt.
Vintersportguider
Hur väljer man rätt slalomskidor?
Det är inte mycket som går upp mot en dag i skidbacken. Så länge du har rätt skidor. Med en skida som inte är gjord för din längd, tyngd eller åkstil kan innebära förödande konsekvenser för åkningen.