Logo Bauer Hockey
-50%
  • Bauer Hockey S17 Vapor 1X Skate Sr hockeyskridskor Normal

S17 Vapor 1X Skate Sr hockeyskridskor

  • Bauer Hockey
  • Herr, Dam
  • Svart
Välj storlek
  • Fri frakt & fria returer till butik
  • 1-3 dagars leveranstid
  • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Hämtas i INTERSPORT-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering.
Hämtas hos Postens ombud - 69 kr
Hemleverans - 119 kr
Ditt paket levereras till fakturaadressen som fylls i vid betalning.

Skridsko med avsmalnande passform. Med en standardpassform i tåhättan och en smalare V-passform vid vrist och häl kan spelarna accelerera och vända i den ultimata skridskon som är byggd för snabbhet och rörlighet. Få ett försprång gentemot motståndaren med en renare, starkare och skarpare bett med TUUK LS4-skenan. Designad med 3 mm extra profilhöljd ger den spelaren en större anfallsvinkel med ökad rörlighet. Quarter Package 3D--formbar Silver Curv® komposit med X-Rib mönster. Foder Lock Fit Pro innermaterial med integrerad Comfort Edge Plös Flex Lock Pro Tongue Fotbädd Speed Plate Värmeformbar Sko och sula Hälstöd Curv®-kompositmaterial i häl- och ankelstödYttersula Ventilerad ultralätt karbonkomposit Skenhållare TUUK LIGHTSPEED EDGE Skena TUUK LS4 i rostfritt stål Snabb blev precis snabbare. Med nya Vapor introduceras en rad teknologier för att förbättra din skridskoåkning ytterliggare. Först ut finner du den assymetriska quarter packagen som ger dig ökat stöd och komfort genom förbättrad positionering runt ankeln. Bauer Lock System är ett tredelat system i skridskon som förbättrar passformen på dina nya Vapor. Första delen består i Lock Fit Pro Facing som ger dig en tajtare och bättre snörning. Andra delen är ett helt nytt innermaterial, Lock Fit Pro, som låser fast foten i skridskon på ett oöverträffat sätt. Slutligen introduceras Flex Lock Pro Tongue som är en värmeformbar plös som ger dig ökat skydd på framsidan av skridskon.

  • Avsmalnande passform
  • Värmeformbar
Relaterade Intersport stories
Hockeyguider
Underhåll dina skenor!
Att skridskorna sitter bra, är bekväma och har rätt passform är givetvis en förutsättning för din åkning på isen. Det finns något ytterligare som är av hög relevans. Slipade skenor.
Ishockey
Fem tips för en lyckad hockeysäsong
Det är hög tid att börja rusta dig eller spelaren i familjen inför kommande säsong. Vi bad en av våra experter och butikssäljare på Intersport dela med sig av sina kloka tankar, idéer och tips för en lyckad hockeysäsong.