Kläder från adidas, Nike, Reebok och Puma mm

Köp kläder online hos oss på Intersport. Vi har kläder för barn och vuxen från flera av de kända märkena men även från mindre exklusivare märken och lite mer ovanliga märken. Bland de stora varumärkena erbjuder vi de flesta av de mer sportinriktade märken som idag erbjuder både träningskläder och sportkläder men även vardagskläder för en aktiv vardag. Bland annat adidas, Nike, Puma, Craft, Under Armour, Peak Performance, Haglöfs, Didriksson, 8848 och Reebok med flera. På Intersport har vi även flera märken som är helt exklusiva och bara går att hitta hos just oss. Vi har Pro Touch med kvalitativa löparkläder, Energetics med träningskläder, yogakläder och gravidkläder samt Etirel med stilrena vardagskläder, Firefly med främst tuffa barnkläder och McKinley med högkvalitativa friluftskläder.

Mode och trender

Idag är det en stor trend att matcha vanliga vardagskläder med inslag från de mer traditionella träningskläderna, både när det kommer till herrkläder och damkläder. Att mixa mode och sport går under namnet Athleisure och är egentligen något vi på Intersport har arbetat med sedan start. Kläder som möjliggör en aktiv vardag samtidigt som man kan använda dem även i vardagen och känna sig snygg och bekväm. Allt från jackor, regnkläder och friluftsbyxor till träningstights, sport-bh och träningströjor.

Allt från dyra till billiga kläder

På Intersport har vi både en bredd när det kommer till olika typer av kläder, olika ändamål men också när det kommer till olika priser. Vi har allt från högteknologiska och avancerade produkter som kostar därefter till billiga kläder som bara för det inte ruckar på stil och kvalitet. Vi tycker det är viktigt att det ska finnas något för alla.

Handla online på intersport.se

Att köpa kläder online ska vara smidigt och enkelt. Oavsett om det är barnkläder, löparkläder eller andra snygga plagg. På Intersport vill vi hela tiden göra köpupplevelsen för dig som kund så bra det bara går. Vi erbjuder fri frakt till samtliga butiker, billig frakt för den som hellre vill hämta i närmsta postombud och möjligheten att få produkterna skickade direkt hem. Vi har även 365 dagars öppet köp och fria returer till samtliga av våra butiker, om något inte passar ska det vara enkelt att lämna tillbaka varan eller byta till något annat. Du kan dessutom boka kläder online och prova dem i butik för att först där bestämma om du vill köpa det du reserverat eller inte. Detta med vår tjänst boka & hämta.