Vinn VIP biljetter till skidskytte VM

Svenska skidskyttelandslaget gör allt för att nå sina målsättningar. De tränar det lilla extra, fokuserar än mer och pushar sig själva till nästa nivå. Därefter sätter de upp nya målsättningar, utvärderar, reflekterar och analyserar för att bli lite snabbare, lite starkare och än mer uthålliga. Gör det du också. Svenska skidskyttelandslaget bär en uppdaterad Polar Vantage med pulsmätning, gps, nya smarta varningar och kartfunktioner runt handleden. Gör det du också.

Tillsammans med Polar tävlar vi nu ut fem VIP biljetter till VM i Östersund den 16 mars när de svenska damerna och herrarna tar sig an stafetterna mot världens bästa nationer. Var med och tävla genom att svara på frågan nedan, motivera varför just du vill gå och ta chansen att uppleva pulsen på plats och inspireras än mer.
Första pris: 3 biljetter. Andra pris: 2 biljetter.

Tävlingen pågår till och med 23.00 söndag 10/3 och vinnaren kontaktas kort därefter. Intersport står inte för eventuella resor och/eller boendekostnader och kan inte möjliggöra byte av tävlingsdag. Genom att delta i tävlingen godkänner du våra tävlingsvillkor och vår integritetspolicy.

VM i skidskytte har arrangerats i Östersund två år tidigare, vilka?