Vinn en sommarsemester i Zillertal!

För att koppla av, komma nära naturen och samla ny energi. Eller för att upptäcka nytt, få en adrenalinkick och komma upp i puls. Oavsett vad du är ute efter är ljuvliga Zillertal resmålet för dig. Genuint och familjärt med häpnadsväckande vyer när de mäktiga, annars snötäckta, alperna nu helt i grönt möter sommarens blå himmel. Inte nog med naturen, den friska luften och de vackra vyerna, här finns något för alla. Allt från en utflykt till en glaciär, närma sig bergstopparna eller ett besök på naturreservatet till vandring, cykling eller klättring.

Just nu tävlar vi ut en resa till Zillertal för två personer inklusive Zillertal Activcard. Ni får bo 6 nätter på fyrstjärninga familjeägda hotellet Ferienhotel Sonnenhof med halvpension. På hotellet kan ni efter en dag i friska luften njuta av den stora relaxavdelningen med bad och bastu. Samt typisk tyrolsk mat gjord på naturliga råvaror från familjens egna gård och jaktmarker.

 

Ferienhotel Sonnenhof.

För att vara med och tävla:

Var med i tävlingen genom att köpa produkter från Intersport för 500kr och skriv in ditt namn och kvitto- eller ordernummer i fälten nedan. Endast ordrar/köp gjorda efter 3/2 räknas. Glöm inte att motivera varför just du ska vinna! Tävlingen avslutas 28/2 kl. 23:00 och vinnare meddelas under nästkommande veckor. Genom att delta i tävlingen godkänner du våra tävlingsvillkor och vår integritetspolicy.