Vinn en skidresa till Zillertal!

För att koppla av, komma nära naturen och samla ny energi. Ge benen vad de tål i de nypistade backarna, med totalt 180 liftar och nedfarter om hela 535 kilometer. Ta ett lunchstopp på någon av de 80 härliga skidstugorna och njut av de mäktiga snötäckta alperna runt dig.

Just nu tävlar vi ut en resa till Zillertal för två personer mellan 7/12 2019 - 19/4 2020. Ni får bo fem nätter på fyrstjärniga hotell Dornauhof med halvpension samt fyra dagars liftkort. På det genuina och familjära hotellet får värdarna er att känna er som hemma. Njut av den stora spaavdelningen efter en dag i friska luften och upplev äkta tryolsk mat med smaker från regionens kulinariska höjdpunkter.

 

Fyrstjärniga hotell Dornauhof.

För att vara med och tävla:

Var med i tävlingen genom att köpa produkter från Intersport för minst 599kr och skriv in ditt namn och kvitto- eller ordernummer i fälten nedan. Endast köp gjorda mellan 28/10 - 30/11 räknas. Glöm inte att motivera varför just du ska vinna! Tävlingen avslutas 30/11 kl. 23:00 och vinnare meddelas därefter. Genom att delta i tävlingen godkänner du våra tävlingsvillkor och vår integritetspolicy.