Välkommen till vår tjejkväll!

För många avsnitt av en serie att se ikapp, träningsvärk som inte vill ge sig, för tunga matkassar, löpet för att ändå missa bussen eller för många valmöjligheter på lunchmenyn. Ibland är det mycket, ibland är det tufft. Alltid är du tuffare, starkare och klarar mer än du någonsin trodde. Både i vardagen, på träningen och mentalt. I det stora och i det lilla finns det något värt att fira varje dag.

Det är internationella kvinnodagen och det är dags att fira lite extra. Det är dags att fira en kompis, en mamma, en flickvän, en farmor, en klasskompis, en kollega, en syster, en dotter eller en systerdotter. Eller varför inte välja att fira dig själv och unna dig något som gör dig än tuffare, starkare och får dig att klara ännu mer.

Tävla & vinn

För att fira någon av alla ljuvliga kvinnor runt dig kan du här vara med och tävla om ett presentkort till ett värde av 500 kr.


Idag släpps Officiella VM-tröjan

Rubensson, Blackstenius eller Jakobsson? Alla har vi vår favorit i det svenska landslaget, någon vi ser upp till lite extra. Även spelarna har förebilder som banat väg och skapat historia. När den officiella Sverigetröjan för damlandslaget 19/20 släpps på Internationella kvinnodagen är det med inspiration från spelarnas förebilder. "Nu är det vår tur att tillsammans skapa historia."


20% på allt från Reebok & Energetics