I veckans tjejkväll har vi inte bara en inspirerande tävling, vi har två! 

För dig som bor i Stockholm med omnejd kan du tävla om ett unikt träningspass med Alexandra Kamperhaug i adidas nya träningsstudio adidas Creator Studio. Studion är en ny satsning där adidas kommer erbjuda allt från yoga till löpning och boxning i en annorlunda och inspirerande miljö, helt gratis. Adidas själva beskriver studion som en kreativ lekplats där människor kan förenas, uttrycka sin attityd, utmana stereotyper och forma framtidens träning. Passet som ni kommer att köra är ett kampsportsinspirerat pass i nattklubbsmiljö. Nybörjare eller proffs - bara du kan avgöra hur tufft passet blir! Dessutom får du en riktigt härlig goodiebag från adidas.

Om du inte bor i Stockholm har vi en tävling även för dig. Då har du chansen att vinna ett härligt träningskit från adidas att pigga upp höstträningen med. Oavsett vilken vinst du önskar tävlar du i formuläret nedan. Svara på frågan nedan och motivera varför just du ska vinna, och välj vilken av vinsterna du vill ha chans att vinna!

Tävlingen avslutas 1/11 23:00 och vinnare meddelas under vecka 45. Intersport och adidas står inte för eventuella resor eller boende. Genom att delta i tävlingen godkänner du våra tävlingsvillkor och vår integritetspolicy.

Missa inte resten av tjejkvällen - klicka här