Välj rätt sport-BH

Funktion, form och känsla är viktigt när du ska välja sport-BH. Att träna i en sport-BH med rätt stöd anpassat för din kropp och din träningsform ger dig bättre förutsättningar att maximera din träning. Hos oss hittar du både ett brett sortiment och stor kunskap. Ta del av guiderna nedan eller kom in i butik så hjälper vi dig att hitta rätt modell för dig och din träning. 

Sport-BH med LOW support:

Vid lågintensivträning som rörelseträning och yoga eller för en aktiv vardag är en sport-BH med low support att föredra.

SE ALLA SPORT-BH LOW SUPPORT

 

Sport-BH med MEDIUM support:

För gymträning utan hopp eller löpning, boxning, tennis och andra medelintensiva träningsformer är en sport-BH med medium support ett bra val.

SE ALLA SPORT-BH MEDIUM SUPPORT

 

Sport-BH med HIGH support:

Högintensiv träning med mycket löpning, snabba rörelser och hopp kräver mycket stöd och en sport-BH med high support är att rekommendera.

SE ALLA SPORT-BH HIGH SUPPORT

 

Hitta rätt storlek på sport-BH

Din bysts storlek spelar också roll i valet av sport-BH. Med stora bröst behöver du ofta mer stöd. Välj då gärna en support högre än vad som rekommenderas för din aktivitet. Med mindre bröst behöver du inte lika mycket support i BHn för att få fullt stöd. När du bestämt dig för vilken typ av stöd du behöver under träningspasset är det dags att hitta din storlek om du inte redan vet den. Ta gärna hjälp av guiden "Så väljer du rätt sport-BH" för att veta hur du ska mäta din byst.