Wednesday Deals hos Intersport

Billiga kläder, erbjudanden på skor, rabattkod på barnkläder eller cyklar på rea. Idag är det tydligt vad många konsumenter är ute efter, att göra riktigt bra fynd när man handlar. Att jämföra produkter och varor kan göra att du hittar dem till riktigt bra pris.

På Intersport vill vi göra träning, sport och en aktiv livsstil så lättillgängligt som möjligt. Vi vill minska alla tänkbara hinder och ursäkt för att röra på sig mer och skapa träningsglädje för både barn och vuxna. Detta gör vi genom att inspirera, utveckla vår sajt, uppdatera vårt butikskoncept och förse e-handeln och våra butiker med riktigt bra utbud inom flera segment med mera. Dessutom genom att erbjuda nedsatta priser, rea och erbjudanden på kläder, sport, skor och utrustning. För hur ytligt det än kan låta kan nya fotbollsskor motivera till att börja spela fotboll igen, snygga träningskläder kan inspirera till mer träning och en yogamatta till att faktiskt träna mer hemma.

Vill du köpa skor på rea, rabatt på sport eller billiga kläder online har du hamnat rätt. Veckans erbjudande på onsdagar kallar vi för Wednesday deals. Här hittar du nästan varje onsdag riktigt bra erbjudanden på allt från fotbollsskor, löparskor, sneakers och kängor till billiga märkeskläder, vinterjackor, cyklar och träningskläder. Som ett digitalt reklamblad fullproppat med bra fynd.