Återkallelse


Återkallelse av MCK MADISON JR LV JKT FÄRG LITCHI

Med hänsyn av att jackan blöder (färgar av sig) mycket vid första tvätten ber INTERSPORT alla kunder som inhandlat ovanstående jacka i färgen litchi (rosa) att lämna tillbaka dem till närmaste butik och få pengarna tillbaka.

Jackan återkallas p.g.a. att vi upptäckt att den inte uppfyller de kraven vi har gällande färgstabilitet.

INTERSPORT beklagar att jackan felaktigt har passerat våra kvalitetstester.

Har ni frågor vänligen kontakta INTERSPORTs kundservice på telefon 0200-810090, vardagar 09.00 - 12.00. Eller maila: [email protected]


Återkallelse av västen PRT VISI W VEST

Av säkerhetshänsyn ber Intersport alla kunder som inhandlat ovanstående väst att lämna tillbaka dem till närmaste butik och få pengarna tillbaka. 

Västen återkallas pga att man upptäckt att den inte uppfyller kraven för varselkläder enligt standard och saknar CE-märkning. Den bedöms utgöra en risk för våra konsumenter. 

Intersport beklagar att västen felaktigt har passerat våra säkerhet- och kvalitetstester. 

Har ni frågor vänligen kontakta Intersport kundservice via e-post [email protected] eller via telefon 0200 - 81 00 90. Se öppettider här.


Återkallelse av PRO TOUCH KYLPÅSE

Det har uppmärksammats att nämnda produkt har funnits till försäljning. Produkten innehåller ett kemiskt ämne som heter Ammonium nitrat och får inte säljas. Om ni har köpt produkten så var vänlig och återlämna den till närmaste INTERSPORT-butik. Vi tackar dig för ditt samarbete och ber om ursäkt för alla olägenheter.

Har ni frågor vänligen kontakta INTERSPORT kundtjänst på telefon 0200-810090, vardagar 09.00 - 12.00. eller maila: [email protected]


Återkallelse av MCK JUNO COMFORT bärryggsäck

Av säkerhetshänsyn ber INTERSPORT alla kunder som inhandlat ovanstående bärryggsäck att lämna tillbaka dem till närmaste butik och få pengarna tillbaka.

Bärryggsäcken återkallas pga att man upptäckt att låsnings mekanism för stativet inte fungerar eftersom metall bulten är böjd åt fel håll och matchar inte kontakthålet. Det medför att bulten inte dras ut när man drar i det gula spännet (1), vilket kan leda till att stativ röret (2) inte kan vikas ut lätt och tar man i lite för att fälla ut stolsbenet så kan röret (3) lätt knäckas. Därför har INTERSPORT AB valt att återkalla ryggsäckarna för vidare undersökning och förbättringar av produkten.

Har ni frågor vänligen kontakta INTERSPORT kundtjänst på telefon 0200-810090, vardagar 09.00 - 12.00. eller maila: [email protected]


Återkallelse av HAGLÖFS Vojd ABS 18 & Vojd ABS 30

Artikelnummer:1201634 & 1201633
Modellnummer: 338008 VOJD ABS 18 & 338007 VOJD ABS 30.

Det har upptäckts att ABS har problem med sina stålpatroner. Vi har fått information från vår leverantör att filler av stålpatronerna som används i ABS TwinBag som har ABS TwinBag-systemet kan vid bearbetning ha smittats med rester vid fyllningen. När en av dessa patroner är aktiverad, så kan beläggningsrester skjutas in i påfyllningssystemet. Detta kan försvåra eller till och med förhindra efterföljande aktivering. Hittills har tre instanser av detta problem hittats. Om ni har köpt produkten så var vänlig och återlämna den till närmaste INTERSPORT-butik. Vi tackar dig för ditt samarbete och ber om ursäkt för alla olägenheter. 

Har ni frågor vänligen kontakta INTERSPORT kundservice på telefon 0200-810090, vardagar 09.00 - 12.00. eller maila: [email protected]