Klarna

På Intersport kan du betala med Klarna både i butik och på vår e-handel. Då kan du själv välja om du vill betala direkt, senare eller dela upp din betalning - helt enkelt det betalningsalternativ som passar dig bäst. Dessutom får du en konkret översyn på dina betalningar som är samlade på samma ställe.

Boka och hämta

Med boka och hämta kan du reservera en vara från vår e-handel och hämta, prova och betala den i vald butik. Varan är undanlagd från att du mottagit ett bekräftelse-SMS samt nästkommande öppna dag i butiken och läggs, om du inte hämtat den, därefter ut i butik igen.

Fri frakt och fria returer till butik

En smidig leverans och eventuell retur är a och o för många, därför ger vi dig fri frakt och fri retur till samtliga Intersport-butiker. Då får du e-handelns alla fördelar och kan dessutom prova varan redan i butik och göra returen direkt om du inte skulle vara nöjd eller be om råd från våra experter på plats.

365 dagar öppet köp

Om du inte är nöjd med en vara eller om du ångrar ditt köp ska du givetvis kunna lämna tillbaka. Vi erbjuder 365 dagars öppet köp på oanvända varor för att du ska vara helt säker innan du bestämmer dig. Det ger dig möjligheten att prova hemma i lugn och ro eller tänka över köpet en extra gång.

Kunskap och service

På Intersport har vi erfarenhet sedan 1968, vi har kompetensen och gör allt vi kan för att hjälpa dig. Det kan handla om allt från en kvalitativ löpanalys för rätt löparskor eller en rekommendation gällande vinterjacka till vårt stora utbud av service inom cykel, längd, alpint och hockey.