Kan jag byta ett par utav mina 3 för 2 produkter?

Om du vill byta en eller flera produkter i ditt erbjudande "tag 3 för 2", skall ny beställning läggas på intersport.se.
Du blir återbetalad för det som du returnerar och slutsumman på de tre paren justeras när Intersport mottagit din retur. För prisjustering av den nya beställningen skall kundservice kontaktas. 


 • Hur länge har man öppet köp/bytesrätt?

  Intersport erbjuder 365 dagars öppet köp/bytesrätt för oanvända varor från den dag du mottagit varan/varorna. Varan skall returneras oanvänd, i oskadat skick, med originalförpackning och med etiketter kvar på varan. Vid retur för bad- och underkläder köpta på intersport.se har du möjlighet att returnera med eller utan plombering. Viktigt är att alla etiketter och ev. plast sitter kvar på plagget. För att utnyttja öppet köp/bytesrätt krävs även kvitto.

 • Hur gör jag en retur?

  Vid köp i butik: Ta med dig varan och ditt kvitto till valfri butik. (Se förutsättningar för Öppet köp under punkt 4.1). Du kommer att bli återbetalad direkt i butiken. Har du handlat med kort sätts summan in på ditt kort. Det kan ta upp till tre bankdagar, beroende på vilken bank du har, innan pengarna är insatta på ditt konto.

  Vid köp på intersport.se: Har du köpt din vara på vår näthandel kan du välja mellan att returnera din vara till närmaste butik (kostnadsfritt) eller skicka tillbaka den till vårt lager (99 kr). Se villkor för retur i butik ovan och för Öppet köp under punkt 4.1. Önskar du returnera din order till vårt lager är du välkommen att skicka ett mail till [email protected] så skickar vi en returfraktsedel. Vänligen ange att du önskar returnera din vara till vårt lager samt ditt ordernummer. Retursedeln ska ej sättas på orginalförpackningen utan fäst utanpå eventuellt yttre emballage.

 • Vad har jag för ångerrätt på intersport.se?

  Vid köp av varor på intersport.se har du 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller inte för:

  • Varor som har tillverkats enligt Kundens anvisningar, t.ex. produkter med personligt tryck, produkter med personlig brodyr eller för skidor där bindning monterats. 
 • Jag har handlat i en Intersport-butik med tillgodokvitto/bonuscheck/presentkort. Hur fungerar det vid en retur?

  Returnerar du varor som är köpta med tillgodokvitto/bonuscheck/presentkort får du ett tillgodokvitto på returbeloppet.

 • Jag har valt att betala min order med faktura hur fungerar det vid en retur?

  Vid retur i butik: Du kommer att bli återbetalad direkt av Klarna inom 2-7 arbetsdagar, när returen är registerad. Är fakturan inte betald, kommer fakturan att makuleras när returen görs. 

  Vid retur till vårt lager: Din faktura kommer att krediteras 5-7 dagar efter att din order är tillbaka på vårt lager. Du som kund har själv ett ansvar att din faktura inte överskrider förfallodagen. Intersport återbetalar ej förseningsavgifter. Därför kan du välja att betala din faktura på förhand och få pengarna tillbaka när returen är registrerad eller vänta med att betala fakturan tills den krediterats och du fått en ny uppdaterad faktura/fakturan är makulerad. Om du kontaktar Klarnas Kundtjänst kan du även få hjälp med att flytta fram fakturan 10 dagar alternativt meddela att du returnerat din order/delar av din order. Klarna kan då pausa din faktura till dess att din retur är registrerad. Kontakta Klarna.

 • Vad gäller vid retur när jag handlar badkläder och underkläder på intersport.se?

  Varor köpta på intersport.se har du möjlighet att returnera med eller utan plombering. Viktigt är att alla etiketter och ev. plast sitter kvar på plagget.

 • Hur gör jag en retur/byte med erbjudandet på 3 för 2?

  För retur/byte i valfri Intersport-butik:

  • Produkten skall vara oanvända, i oskadat skick med originalförpackning samt kvitto eller följesedel.
  • Returnerar man en del av erbjudandet, så upphör erbjudandet och du betalar fullt pris
  • Om Klarna är använt vid köpet, kommer returen/bytet att korrigeras via Klarna.

  Retur/Byte till intersport.se:

  • Lägg en ny order på intersport.se, Kontakta därefter vår Kundservice snarast för att en manuell prisjustering ska kunna genomföras i tid
    ([email protected]).
  • Använd bifogad retursedel, den får ej sitta på originalförpackningen. (har du ingen retursedel, kontakta kundservice)
  • Klarna kommer betala tillbaka för returen samt justera slutsumman när vi har mottagit och registrerat ordern.
  • Betala hela beloppet på fakturan, Intersport gör eventuella justeringar i efterhand.
  • Returnerar man en del av erbjudandet, så upphör det och du betalar fullt pris.
  • För prisjustering av den nya beställningen kontakta kundservice.