SparkcyklarKöp sparkcykel online på intersport.se eller i någon av våra butiker. Vi har sparkcyklar och kickbikes för barn och vuxna i olika färger och modeller. Vad en sparkcykel kostar skiljer sig beroende på modell, märke och kvalitet och det kan skilja en hel del mellan en dyr och en billig kickbike. För att göra bra fynd är en god idé att hålla koll på vår rea. Efter säsong har vi rea men även generella erbjudanden på kickbikes eller sparkcyklar förekommer under året. Perfekt om du letar efter en billig kickbike till barn eller vuxen. En sparkcykel kan användas till mycket och till så många. För de mindre barnen är det en kul leksak där de förutom att ha riktigt roligt samtidigt tränar upp motorik och balans. För de äldre barnen används sparkcykeln ofta både som leksak men även för att transportera sig kortare sträckor. Målgruppen äldre barn är också dem som ofta brukar bli nyfikna på att åka kickboard i ramper och lära sig göra olika tricks, hopp och konster. Vi har även kickbike till vuxna. Den äldre publiken använder främst kickboard som transportmedel och är ett bra och smidigt alternativ för pendling om du inte har jättelångt till arbetet. Du kan enkelt fälla ihop sparkcykeln och ta med den in i affären, bilen eller på jobbet. En kickboard eller sparkcykel är helt enkelt för de allra flesta. Även om hjälmlagen inte gäller för sparkcyklar är det en god idé och stark rekommendation att använda hjälm när du cyklar även på en kickboard. Du kan få upp hög fart eller göra olika tricks och hopp. Med hjälmen på skapas en trygghet och säkerhet som kanske gör att du vågar utmana dig än mer när du ska göra tricks eller få upp farten ännu mer. Köp din sparkcykel eller kickbike online på intersport.se eller i någon av våra butiker runt om i landet och känn smidigheten och friheten på två hjul.

Rea på kläder, skor och sport

På vår rea har vi samlat all våra erbjudanden, här hittar du rea på kläder och skor. Perfekt för dig som vill hitta billiga kläder och billiga skor samt andra produkter till rabatterade priser. Vår rea är även ett bra tillfälle att köpa märkeskläder billigt. 

Nike, adidas och PeakPerformance på rea

På Intersport har vi ett brett utbud av varor från de mest kända varumärkena. Här kan du alltså hitta rea på adidas, Nike, Haglöfs, Craft, Under armour, J.Lindeberg, Norröna, Puma, Reebok och Peak Performance med rabatt. Utöver dessa märken finns även våra egna märken som McKinley, Etirel, Energetics, Pro touch och givets många fler märken både från våra leverantörer och från interna varumärken.
Oavsett vad du är ute efter kan det alltid vara en god idé att ta en titt på rean. Kanske hittar du billiga träningskläder, löparskor med rabatt, kampanj på jackor, regnkläder med rabattkod eller fotbollsskor med erbjudande.

Barnkläder på rea

Vi har rea på barnkläder och barnskor, ett perfekt tillfälle att köpa en billig jacka, ett par billiga skor, gummistövlar, ryggsäckar eller vinterskor på rea. På Intersport går vi efter devisen att alla ska ha möjlighet att röra på sig, oavsett ålder och oavsett hur mycket pengar du eller din familj har. Att då kunna köpa kläder och skor på rea är ofta en bra möjlighet som gör att man kan välja kvalitativa produkter men ändå inte betala så mycket pengar som de kostar i ordinariepris.

Rabattkoder, erbjudanden och kampanjer

Delar av Intersports rea är varor som inte längre är i säsong men vid kampanjperioder har vi även produkter med rabattkod eller till kampanjpris på denna sidan. Då kan du fynda kläder, skor och jackor billigt mitt i säsong. Oavsett om det är mindre eller mycket rea på våra varor blir det ofta ett bra erbjudande, särskilt på de från början dyra produkterna. Du kan tillexempel köpa cyklar, skidkläder, kängor och träningsmaskiner som i vanliga fall kostar ganska mycket pengar med bra rabatt.

Rabatt online och i butik

Att köpa rea online ska vara enkelt och smidigt. På Interssport kan du handla rea med fri frakt och fri retur till alla våra butiker. Vill du hellre få varorna hemskickade, till ditt ombud eller skicka in din retur går det också jättebra.