Clubdagar - 25% rabatt på allt* SE HÄR
Logo Asics
Asics BLAST FF 2 M inomhusskor Svart
Asics BLAST FF 2 M inomhusskor Svart
Asics BLAST FF 2 M inomhusskor Svart
Asics BLAST FF 2 M inomhusskor Svart
Asics BLAST FF 2 M inomhusskor Svart
Asics
Herr

BLAST FF 2 M inomhusskor

4.2
(9 recensioner)
Asics BLAST FF 2 M inomhusskor Svart
-25%
1499 kr
ClubPRIS
1124 kr
Logga in för att få Clubpris.
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-4 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Passar för lagsport inomhus

 • Avancerat stöd och flexibilitet

 • Ovandel med sömfri mesh

 • FLYTEFOAM™ Propel-teknologi ger god energiåtergivning

BLAST FF™2-modellen är gjord för inomhussporter som handboll. Den är ett utmärkt val för kraftfulla spelare som behöver avancerat stöd och flexibilitet. De vill att deras skor ska skydda och stödja dem vid aggressiva rörelser. Den här skon är en förbättring av föregångaren genom att den hjälper till att bevara kraften vid rotation och i sidled. Den här uppdateringen har också förbättrad flexibilitet, kompletterat med en skyddande fjädringskänsla under foten. Den här skon har en stödjande passform, tack vare en sömfri mesh som främjar en skräddarsydd känsla genom att den anpassar sig till fotens naturliga rörelse. TRUSSTIC™-komponenten hjälper till att stabilisera foten under rörelser i sidled och bakåt genom att den paketerar den bakre mellansulans sida, samtidigt som den tillåter smidiga övergångar mellan varje steg. Detta kompletteras med DYNAWRAP™-teknologin, som består av två stödjande väggar som går från snörningens bas över hålfoten och fotens mitt till mellansulan - och smiter åt om foten och håller fast den vid plötsliga svängar eller rörelser i sidled. Med FLYTEFOAM™ Propel-teknologi i mellansulan ger den här skon bättre tillbakastuds och överför kraft från ena foten till den andra på banan. Ett utmärkt val för kraftfulla spelare som söker den där magiska kombinationen av kraft, stöd och avancerad flexibilitet.

 • Produktnummer
  1477377
 • Leverantörens produktnummer
  1071A044
 • Artikelnummer
  147737702-BLACK/ELECTRIC RED

Relaterade produkter

Relaterade stories
Innebandyguider
Checklista: Börja innebandy
Att spela innebandy är både roligt och riktigt bra träning, för både stora och små. Men vad behövs egentligen när en ska börja spela innebandy? Vi guidar dig till vad som behövs för den bästa starten på innebandyplanen.
Innebandyguider
Köpguide: Innebandyklubbor
Innebandy är en träningsform som är rolig, jobbig och bidrar till mycket gemenskap. Att förstå varför denna lagsport blivit så populär är väldigt lätt. Desto svårare är det att hitta rätt innebandyklubba. Här har vi listat de viktigaste sakerna att tänka på när du ska välja rätt innebandyklubba.