Logo Saucony
Saucony
Herr

Endorphin Pro 2 M löparskor

2599 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-3 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Lätt tävlingssko med utmärkt dämpning

 • Suverän energiåtergivning i mellansulan

 • Mycket styv, S-kurvad kolfiberplatta

 • Framåtdrivande och rullande känsla

Endorphin Pro 2 är en fantastiskt lätt och väldämpad tävlingssko, det perfekta valet för dig som vill ha det allra snabbaste på fötterna för att kunna jaga nya, personliga rekord. I sin andra version har denna modell fått flera fina uppdateringar så som bättre hälgrepp, mer omslutande passform om mellanfoten samt följsammare anti-slip-skosnören.

Mellansulan är tillverkad i det extremt lätta PWRRUN PB-materialet som ger en mycket låg vikt, maximal stötdämpning med hela 88 % energiåtergivning och en god slitstyrka. En ultralätt och mycket styv S-kurvad kolfiberplatta har integrerats i mellansulan, vilket i kombination med 8 mm dropp skapar en energimaximerad språngbräda för den framåtdrivande kraften i SPEEDROLL-tekniken. Denna trampolineffekt gör att löpningen känns både lättare och snabbare, då höften hamnar i ett högre läge och kroppens hållning i en mer framåtdrivande position. På så sätt ges förutsättningar till snabbare stegaveckling och du kan rulla igenom löpsteget med en lägre energiförbrukning och belastning kring knän, fötter, hälsenor och vader.

Den unika och racinginspirerade FORMFIT-tekniken skapar en optimal och individuellt omslutande passform runtom hela foten. Toppen av mellansulan har utformats anatomiskt för att vagga in foten och ge ett bättre stöd kring häl och hålfot. Ovandelen består av en formbar, ultratunn och välventilerade mesh. Integrerat i snörningen finns dessutom ett dynamiskt stöd som individuellt omsluter mellanfoten för en bättre passform. Hela ovandelen är tillverkad i 100 % återvunnet material för att minska klimatavtrycket. Yttersulan i slitstarkt XT900-gummi är optimerad för låg vikt, snabb fart och bra grepp.

Stack height: 35,5 mm i häl, 27,5 mm i framfot.
Drop: 8 mm.
Vikt: 215 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1519225
 • Leverantörens produktnummer
  2068784
 • Artikelnummer
  151922501-WHITE/BLACK/VIZI

Relaterade produkter

Relaterade stories
Löparguider
12 tips för att börja springa
Varje dag är en ny dag att ta tag i löpträningen, börja springa och uppleva löpglädjen. För att få en riktigt bra motivationsboost får du här ett gäng tips som hjälper dig att komma i gång med löpningen!
Löparguider
Löpträna med barnen
Förena träningstid med familjetid, kom ut med familjen och spring tillsammans. Här ger vi ett gäng tips på bra upplägg för barn i olika åldrar och kul tips för olika mycket löpintresse - så löptränar ni smartast tillsammans!