Clubdagar - Skor 25% rabatt vid köp av 2 par*
Logo Saucony
Saucony
Dam

Endorphin Shift 2 Löparskor

4.5
(21 recensioner)
Tag 2 få 25%
1699 kr
ClubPRIS
Logga in för att få Clubpris.
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-4 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Skön dämpning med PWRRUN-mellansula och PWRRUN+ toppsula

 • Framåtdrivande SPEEDROLL-teknologi

 • Optimal FORMFIT-passform med bra stöd

 • Greppvänlig yttersula i XT900-gummi

Endorphin Shift 2 från Saucony finns nu här - ett strålande val för dig som söker efter en allsidig löparsko för i huvudsak distans- och återhämtningspass, men som också vill kunna få till några snabbare intervall- och tempopass med jämna mellanrum. Till version 2 har modellens ovandel uppdaterats med inspiration ifrån Sauconys spikskor. Denna förnyelse ger en ovandel som följsamt anpassar sig efter foten och som bidrar till en obehindrad och skön löpkänsla. Samtidigt ventilerar den här ovandelen bättre jämfört med den som fanns på den första versionen utav Endorphin Shift. Ytterligare en nyhet är den än mer formade TPU-hälkappan som bidrar till ett förbättrat hälgrepp. Den tjocka mellansulan består utav stötdämpande PWRRUN och toppsulan utav PWRRUN+ som tillsammans genererar en fantastisk, energiåtergivande stötdämpning. Skons unika geometri med dess styva och rundade konstruktion, den så kallade Speedroll-teknologin, gör att man sparar energi och får ett kraftfullt driv framåt. Detta genom att man snabbare kommer till stegaveckling och rullar igenom löpsteget med en lägre energiförbrukning och belastning kring knän, fötter, hälsenor och vader. Den styva framfoten reducerar dessutom belastningen på plantarfascian i och med att tålederna inte belastas och påfrestas lika hårt som i en traditionell löparsko. FORMFIT-konstruktionen ger en bra och individuellt anpassad passform runtom hela foten och toppen av mellansulan har anatomiskt formats för att ge ett bättre stöd kring häl och hålfot. Yttersulan har tillverkats i det slitstarka XT900-gummit som ger ett bra grepp emot underlaget så att du kan springa avspänt och samtidigt hålla farten uppe. Stack height: 38 mm i häl, 34 mm i framfot. Drop: 4 mm. Vikt: gram i US 8 (39).

 • Produktnummer
  1500526
 • Leverantörens produktnummer
  1068910
 • Artikelnummer
  150052601-BLACK/WHITE

Relaterade produkter

Relaterade stories
Löparguider
Så blir du bättre på traillöpning
När du har kommit in lite i din traillöpning finns det mängder av sätt att utvecklas. Här ger vi dig 8 bra tips för att utvecklas som traillöpare och ta din terränglöpning till nya nivåer.
Löparguider
Gjut dina egna sulor
Individuellt anpassade sulor är helt skapta efter dina fötter med hjälp av en personlig fotanalys och ger det perfekta stödet till dina fötter.