Logo Saucony
Saucony
Dam

KINVARA 13 Löparskor

1499 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-3 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Perfekt för både tempo- och distansträning såväl som tävling

 • Förträfflig kombination av låg vikt, god grundstabilitet och responsiv stötdämpning

 • Luftig och öppen mesh i ovandelen

 • Omformad hälkappa som ger mindre vikt och som är snällare mot hälsenan

Kinvara är en klassisk lättviktsko från Saucony som nu finns i sin 13:e version. Modellen som passar perfekt för både tempo- och distansträning såväl som tävling, har tack vare sin förträffliga kombination av låg vikt, god grundstabilitet och responsiv stötdämpning blivit en oerhört uppskattad favorit bland löpare.

Version 13 är lättare än någonsin, då modellen har fått flera fina uppdateringar såsom en luftigare och mer öppen mesh i ovandelen, en mer perforerad och ventilerande plös samt en omformad hälkappa som ger mindre vikt och som är snällare mot hälsenan. Baktill på hälkappan finns nu även en ögla som gör det enklare att ta på och av skon.

Mellansulan är helt identisk som på föregående version. Den består utav PWRRUN och toppsulan av PWRRUN+ vilket ger en responsiv stötdämpning. I kombination med 4 mm dropp ges löparen möjlighet till ett effektivt och kraftfullt frånskjut med maximal energiåtergivning. FORMFIT-konstruktionen gör att foten omsluts på ett fenomenalt sätt och bidrar till den behagliga passformen. Underifrån så är toppen av mellansulan skålad runtom hälen och lyft i hålfoten, för att ge ett ökat stöd och en högre komfort.

Yttersulan, som liksom mellansulan är identisk som på tidigare version, är tillverkad av EVA och slitstarkt XT900-gummi som ger en låg vikt och ett bra grepp.

Utifrån att modellen levererar en så pass följsam och smidig känsla, så lämpar den sig också, utöver tidigare nämnda användningsområden, alldeles ypperligt för löpskolningsövningar. Den ger en uppfriskande känsla jämfört med dagens kolfiberskor och är en bra sko att växla med för att bibehålla fotstyrkan.

Stack height: 28,5 i häl, 24,5 i framfot.
Drop: 4 mm.
Vikt: 174 gram i US 8 (39).

 • Produktnummer
  1519223
 • Leverantörens produktnummer
  1072316
 • Artikelnummer
  151922301-VIZIGLD/VIZIRED

Relaterade produkter

Relaterade stories
Löparguider
12 tips för att börja springa
Varje dag är en ny dag att ta tag i löpträningen, börja springa och uppleva löpglädjen. För att få en riktigt bra motivationsboost får du här ett gäng tips som hjälper dig att komma i gång med löpningen!
Löparguider
Löpträna med barnen
Förena träningstid med familjetid, kom ut med familjen och spring tillsammans. Här ger vi ett gäng tips på bra upplägg för barn i olika åldrar och kul tips för olika mycket löpintresse - så löptränar ni smartast tillsammans!