Logo adidas
adidas
Herr

Ultraboost 21 M löparskor

4.6
(11 recensioner)
899 kr
REA
1949 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 3-6 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • 100% Boost material i mellansulan ger en responsiv stötdämpning med mycket god energiåtergivning

 • Förlängd Torsion Spring för mer stöd vid nedtrampet och ett förbättrat framåtdriv

 • Sömlöst stickad ovandel i Primeknit-teknologi ger en sock-liknande passform utan att göra avkall på stöd där du som mest behöver det

 • Hälkappan ger bra stabilitet i sidled men är mjuk och elastisk mitt bak för att inte ge tryck över hälsenan

Adidas Ultra Boost 21 är nu äntligen här och erbjuder i och med sin mellansula, som är tillverkad av 100% Boost material, en responsiv stötdämpning med mycket god energiåtergivning: Ju mer energi du ger, desto mer energi får du tillbaka. Skon är gjord för löpare med ett neutralt löpsteg och fungerar bra till både distans och intervallpass. Mellansulans integrerade Torsion Spring har till denna version förlängts för att ge mer stöd vid nedtrampet och ett förbättrat framåtdriv. Sulan är också något mer rundad än tidigare vilket också bidrar till ett mer effektivt driv framåt och som även ger ett mjukare nedslag vid själva stegisättningen. Yttersulan i gummit Continental™ med flexibel Stretchweb har ett nätliknade mönster för att ge Boost sulan möjlighet att expandera i alla riktningar för en så mjuk och naturlig löpkänsla som möjligt. Den ger ett optimalt grepp under både våta och torra förhållanden och på olika sorters underlag. Den sömlöst stickade ovandelen i Primeknit-teknologi har till denna version uppdaterats och blivit något fastare med zoner som endast tillåter en begränsad mängd stretch. Den ger på så vis en sock-liknande passform utan att göra avkall på stöd där du som mest behöver det. Ovandelen på Ultraboost 21 är Primeblue-certifierad och består till 92 % av återvunnen plast ifrån havet. Detta gör Ultraboost 21 till den mest hållbara av alla Ultraboost-versioner någonsin. Hälkappan har en konstruktion som ger bra stabilitet för hälen i sidled men som är mjuk och elastisk mitt bak för att inte ge tryck över hälsenan. Stack height: 30,5 mm i häl, 20,5 mm i framfot. Drop: 10 mm. Vikt: 362 gram i US 9 (42 2/3).

 • Produktnummer
  1500469
 • Leverantörens produktnummer
  FZ2559
 • Artikelnummer
  150046901-CARBON/CBLACK/SOLRED

Relaterade produkter

Relaterade stories
Löparguider
Löpträna med barnen
Förena träningstid med familjetid, kom ut med familjen och spring tillsammans. Här ger vi ett gäng tips på bra upplägg för barn i olika åldrar och kul tips för olika mycket löpintresse - så löptränar ni smartast tillsammans!
Träningsguider
Så väljer du rätt sport-BH
Undvik de vanligaste misstagen när du köper sport-bh. Vi hjälper dig välja rätt bh för din träning och hur en sport-bh i rätt storlek ska sitta.