Logo Asics
Asics
Dam

GEL-NIMBUS 24 Löparskor

4.7
(49 recensioner)
1999 kr
Exkluderad från rabatter
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-3 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Ypperlig för mängd- och distansträning

 • Gedigen och väl utvecklad stötdämpningsteknologi

 • FF BLAST+™ i mellansulan gör skon både lättare (10 gram), mjukare och mer energiåtergivande än någonsin tidigare

 • Ovandel i en sömlös, mjuk och anpassningsbar Jacquardmesh gör skon otroligt bekväm

GEL-NIMBUS™ 24 från Asics är en helt neutral löparsko med en gedigen och väl utvecklad stötdämpningsteknologi som lämpar sig ypperligt för mängd- och distansträning. Till version 24 har modellen uppdaterats med skummaterialet FF BLAST+™ i mellansulan vilket gör skon både lättare (10 gram), mjukare och mer energiåtergivande än någonsin tidigare. En silikonbaserad GEL ™-teknik i bak- och framfot bättrar på stötdämpningen ytterligare och skapar ett smidigare och mer följsamt löpsteg genom att tillåta rörelse i flera plan då foten går från isättning till frånskjut.

Stabiliteten och vridstyvheten i skon är god tack vare Asics TRUSSTIC™-teknik. Den bidrar till att löpsteget blir mer balanserat och häl-till-tå övergångarna mer följsamma. Asics 3D SPACE CONSTRUCTION™ förbättrar kompressionen och dämpningen ytterligare och reducerar även vid behov pronation.

När vi kommer till ovandelen så har den också uppdaterats på version 24 och består nu av en mjuk och anpassningsbar Jacquardmesh med flexibla paneler vid fotens mittparti. Detta gör att skon känns otroligt bekväm, i synnerhet under längre löppass då kraven på en högre komfort ökar. I övrigt så har den sömlösa ovandelen utformats för att ge en god andningsförmåga genom ett förbättrat luftflöde och samtidigt omsluta foten väl för ett gott stöd. För en minskad miljöpåverkan så är ovandelen tillverkad av återvunna material.

En OrthoLite™ X-55-innersula ger en mjuk komfort medan reflekterande detaljer runtom skons ovandel bidrar till att du syns bättre vid löpning i mörker.

Som avslutning så har yttersulan tillverkats av ASICS LITE™-gummi, ett mer slitstarkt, lättare och mer hållbart gummi än det som traditionellt har använts tidigare som material i yttersulor.

Stack height: 28 mm i häl, 15 mm i framfot.
Drop: 13 mm.
Vikt: 250 gram i US 8 (39,5).

 • Produktnummer
  1522131
 • Leverantörens produktnummer
  1012B201
 • Artikelnummer
  152213103-FRENCH BLUE/BARELY ROSE

Relaterade produkter

Relaterade stories
Löparguider
12 tips för att börja springa
Varje dag är en ny dag att ta tag i löpträningen, börja springa och uppleva löpglädjen. För att få en riktigt bra motivationsboost får du här ett gäng tips som hjälper dig att komma i gång med löpningen!
Löparguider
Löpträna med barnen
Förena träningstid med familjetid, kom ut med familjen och spring tillsammans. Här ger vi ett gäng tips på bra upplägg för barn i olika åldrar och kul tips för olika mycket löpintresse - så löptränar ni smartast tillsammans!