Logo Asics
Asics
Dam

GEL-KAYANO 28 Löparskor

-30%
-30%
1330 kr
REA
1899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-3 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Väldämpad och stabil

 • Lätt och energiåtergivande FF BLAST™-dämpning i mellansulan

 • Ny, specialutformad ovandel i mesh för förbättrad andningsförmåga och utmärkt stöd

 • Ny 3D SPACE CONSTRUCTION™ under häl och framfot för bättre dämpning och stabilitet

GEL-KAYANO™ 28 är den perfekta modellen för dig som söker efter en väldämpad och stabil sko för löpning som ska ge balans för både kropp och själ. Till denna version har hälkappan uppdaterats med en lägre, hästskoliknande profil som ger stabilitet och en bekväm passform runt hälen. För förbättrad stabilitet och energiåtergivning så har skon även uppdaterats med det lätta dämpningsmaterialet FF BLAST™ i mellansulan. Den nya formen på den GEL™-teknologiska dämpningen, tillsammans med en fasning av hälen, ger en utmärkt stötdämpning och mjukare landningar. En ny, specialutformad ovandel i mesh ger en förbättrad andningsförmåga och gör att foten omsluts på ett bekvämt och stödjande sätt. I mitten av stödfasen bör foten sluta att pronera och istället re-supinera för en effektivt frånskjut. För att hjälpa denna naturliga rörelse så har Kayano 28 utrustats med DYNAMIC DUOMAX ™ -teknologi som stödjer foten och ökar stabiliteten för löpare vars fötter rullar inåt för mycket.

En ny 3D SPACE CONSTRUCTION™ under häl och framfot, som har designats för att ge bättre dämpning och stabilitet, har utformats och anpassats specifikt för herr- respektive dammodellen. TRUSSTIC™-teknologin i skons mittparti gör skon mer vridstyv och förbättrar därigenom stabiliteten ytterligare. Detta bidrar i sin tur till ett mer balanserat löpsteg som följs av smidigare häl-till-tå övergångar. Kayano 28 har också fått en yttersula som via in- och utsida ger full markkontakt under stödfasen. Detta bidrar, tillsammans med häldelens avfasning, till en mjukare stegisättning och häl-till-tå övergång. En OrthoLite™ X-55-innersula förbättrar komforten avsevärt genom att vara energiåtergivande, ventilerande och utmärkt på att hantera fukt. I häldelen finns även Asics AHARPLUS™ HEEL PLUG, vilket är en mycket slittålig och hållbar gummiblandning som används för att de områden som annars snabbt nöts ner ska hålla längre.

Stack height: 25 mm i häl, 12 mm i framfot.
Drop: 13 mm. Vikt: 271 gram i US 8 (39,5).

 • Produktnummer
  1518747
 • Leverantörens produktnummer
  1012B047
 • Artikelnummer
  151874703-BLAZING CORAL/MIST

Relaterade produkter

Relaterade stories
Löparguider
Löpträna med barnen
Förena träningstid med familjetid, kom ut med familjen och spring tillsammans. Här ger vi ett gäng tips på bra upplägg för barn i olika åldrar och kul tips för olika mycket löpintresse - så löptränar ni smartast tillsammans!
Träningsguider
Så väljer du rätt sport-BH
Undvik de vanligaste misstagen när du köper sport-bh. Vi hjälper dig välja rätt bh för din träning och hur en sport-bh i rätt storlek ska sitta.