Logo adidas
adidas
Herr

TERREX AGRAVIC ULTRA Löparskor

1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-3 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Trailskor perfekta för löpning i bergig terräng

 • En biobaserad TPE-platta ger ett slitstarkt skydd mot vassa stenar och bidrar till att effektfullt driva dig framåt

 • Mellansula i LIGHTSTRIKE och Boost ™ som ger en långvarig dämpning och energiåtergivning

 • Yttersula i Continental ™-gummi som ger ett utmärkt grepp i både våta och torra förhållanden

TERREX AGRAVIC ULTRA är en helt ny terrängsko från Adidas som har skapats i nära samarbete med en av världens snabbaste traillöpare, EKATERINA MITYAEVA. Dessa trailskor är bland de första från Adidas som har försetts med en biobaserad platta i termoplastisk elastomer (TPE) som till 90 % har tillverkats av förnybart kol.? ?Den biobaserade plattan i TPE löper genom hela skons längd, är placerad mellan mellansulan och yttersulan och ger ett lätt men slitstarkt skydd mot vassa stenar under långdistanslöpning i bergig terräng.? TPE-plattan bidrar också till en effektiv energiåtergivning då den effektfullt driver dig framåt i varje steg.? Mellansulan består utav LIGHTSTRIKE, ett superlätt, dämpat och responsivt EVA-material samt Boost ™, som erbjuder en långvarig dämpning, energiåtergivning och en hög anpassningsförmåga till stenigt underlag. Ovandelen i mesh ger en god andningsförmåga och komfort. Den har även utrustats med slitstarka, svetsade detaljer för ökad hållbarhet och en vadderad plös för förbättrad komfort över fotryggen. Ovandelen smiter åt runt mellanfoten för att hålla foten säkert på plats men har samtidigt ett något bredare framfotsparti för att ge utrymme åt foten att kunna expandera på under själva stegisättningen samt under längre distanser då en viss svullnad i foten kan uppstå. Yttersulan i Continental ™-gummi ger ett utmärkt grepp emot underlaget i både våta och torra förhållanden och reflekterande tryck på skon ger en ökad synlighet vid löpning under mörkare förhållanden. Stack height: Drop: Vikt: gram i US 9 (42 2/3).

 • Produktnummer
  1500620
 • Leverantörens produktnummer
  FY7629
 • Artikelnummer
  150062001-FTWWHT/GRETWO/CBLACK

Relaterade produkter

Relaterade stories
Löparguider
12 tips för att börja springa
Varje dag är en ny dag att ta tag i löpträningen, börja springa och uppleva löpglädjen. För att få en riktigt bra motivationsboost får du här ett gäng tips som hjälper dig att komma i gång med löpningen!
Löparguider
Löpträna med barnen
Förena träningstid med familjetid, kom ut med familjen och spring tillsammans. Här ger vi ett gäng tips på bra upplägg för barn i olika åldrar och kul tips för olika mycket löpintresse - så löptränar ni smartast tillsammans!