Sida 1 av 31

Skor från Ecco, Nike och adidas mm

Köp skor online på Intersport.se eller besök någon av våra Intersport-butiker för att handla där. Vi har allt från kängor, gummistövlar, sneakers, tofflor och sandaler till gympaskor, fotbollsskor och löparskor. Här hittar du marknadens bästa varumärken, både när det kommer till sportskor och skor till vardags. Till exempel hittar du eccoskor, converseskor och skor från Timberland, Björn Borg och Viking. Men även adidasskor och skor från Nike, Reebok, Asics och Puma. Dessutom har vi mängder av modeller, mönster och färger, oavsett om du letar efter svarta, gråa, rosa, röda eller vita skor hittar du det hos oss.

Både dyra och billiga skor

Vad som skiljer skor i olika prisklasser åt kan vara allt från materialval, teknisk innovation, dämpning och stabilitet till design, varumärke och efterfrågan. Ofta kan du räkna med att du får ett par skor i högre kvalitet och som räknas hålla längre om du lägger lite mer pengar på dem. Kanske är det ett par mer bekväma skor utifrån dess utveckling eller kanske bara ett par i dina ögon snyggare skor.

Skor på rea

Om du vill köpa billiga skor är ett hett tips att då och då kolla in våran skorea. Där kan du köpa skor på rea men även hitta de skor som är nedsatt pris på av andra anledningar. Till exempel kampanjer eller generella erbjudanden. Dessa är också bra att hålla ögonen öppna på, då kan du till exempel hitta erbjudanden på skor rent generellt eller kampanjer som 3 för 2 på skor och 25% på alla träningsskor eller joggingskor. Handla i affär eller köp billiga skor online.

Vinterskor, vårskor, sommarskor och höstskor

Att såväl frysa om fötterna som att ha ont i fötterna kan verkligen förstöra en hel dag, oavsett om du är inomhus eller utomhus, tränar eller rör dig mindre eller om du är barn eller vuxen. Vi har skor för säsongens alla årstider och tillfällen. Dessutom mängder av fotriktiga skor för vardagen och skor för alla sporter du kan tänka dig, allt från padelskor och tennisskor till innebandyskor, basketskor och inomhusskor för andra sporter. Inte nog med skorna i sig, på Intersport hittar du även tillbehör som skosulor, skosnören, strumpor och impregnering till skor.

Skor till barn, dam och herr

På Intersport hittar du både barnskor, damskor och herrskor i mängder. Vi har fri frakt och fria returer till samtliga butiker och erbjuder 365 dagar öppet köp oavsett om du köper skor på nätet eller i butik. Du kan själv välja hur du vill betala dina skor med Klarna och du som är klubbmedlem se alla dina köp på Mina sidor. Ska du köpa skor, välkommen till Intersport.