Topplista med det snyggaste från adidas
Livsstil

Topplista med det snyggaste från adidas

De tre karaktäristiska ränderna, de retroinspirerade siluetterna, de stora loggorna eller de klassiska modellerna.

6 juni 2019

adidas mest populära 

De tre karaktäristiska ränderna, de retroinspirerade siluetterna, de stora loggorna eller de klassiska modellerna? Det finns mycket att älska med adidas, topplistan inkluderar givetvis därför såväl 3 stirpes, 90-tals influenser, tryck och stilren minimalism. Inspireras av våra populära varor eller se allt från adidas här!

Färglatt vinner!

Sätt lite färg på vardagen med hela eller någon av delarna i 3 tripes träningsoverall i rött. Snyggt, snyggt, snyggt!

Logga ut i adidas

En t-shirt i all sin enkelhet som kan bära hela din outfit med den maxade och väl markerande loggan. Svart eller vit? Du väljer! 

Träningspuls eller stadspuls?

Träningsjackan som kan användas som praktisk och funktionell jacka till, från och under träningen eller som ett urbant och häftigt inslag i din vardagsoutfit.

3 stripes är alltid rätt

adidas 3 stripes går aldrig ur tiden och att låta hela outfiten bäras av de karaktäristiska ränderna i till exempel matchande tights och sport-bh är så snyggt.

Svettas med stil

Motiveras lite extra under de riktigt svettiga träningspassen eller stay cool under heta sommardagar, wrap-knit t-shirt kombinerar ventilerande funktionsmaterial med riktigt snygg design.

Ready set go!

I den rådande athleisure-trenden, där sport och mode mixas, är de snygga träningskläderna lika rätt på gymmet som i stan. Med set bestående av adidastights och adidastop höjer du trendfaktorn ytterligare ett snäpp.

Vita sneakers = alltid snyggt

Vita adidassneakers är en modemarkör som aldrig behöver försvaras - Alltid rätt, alltid snyggt. 

adidas online och i butik

Shoppas adidas i någon av våra butiker eller på vår e-handel. Vi har mängder av skor, kläder och tillbehör från adidas som bara väntar på att få komma hem till din garderob. 

Andra 'Livsstil' inlägg