Intersport Stories - Anders Szalkai
Löpning

Intersport Stories - Anders Szalkai

Kolla in vår film om maratonmästaren Anders Szalkai. Anders är inte bara en av Sveriges mest framgångsrika löpare, han är också en mycket kunnig och omtyckt löptränare. Men vem är han egentl...

23 april 2016

Kolla in vår film om maratonmästaren Anders Szalkai. Anders är inte bara en av Sveriges mest framgångsrika löpare, han är också en mycket kunnig och omtyckt löptränare. Men vem är han egentligen Anders Szalkai, och vad har format honom till den han är? Intersport ville porträttera sin löparexpert, som inte bara är Sveriges duktigaste tränare utan också en väldigt spännande person. 

Anders syns mycket just nu, inte bara här på Stories. Han leder till exempel även träningspass i Intersports butiker, med gratis löpträning för både nybörjare och vana löpare (och du vet väl att du får ett personligt träningsprogram av maratonmästaren Anders Szalkai när du köper löparskor för minst 999 kr?)

Filmen om Andres Szalkai är en av flera i en serie filmer som porträtterar idrottspersonligheter, håll utkik här på Stories efter mer filmer framöver!

Andra 'Löpning' inlägg