Europas modernaste sportbutik öppnar i Stockholm
Our friends

Europas modernaste sportbutik öppnar i Stockholm

Nu öppnar Intersport en ny flaggskeppsbutik i Stockholm, i samarbete med några av världens största varumärken – som Nike och Adidas. Flera olika nyheter i megabutiken innebär fenomenet sportbut...

2 oktober 2015

Idag öppnar Intersport en ny flaggskeppsbutik i Stockholm, i samarbete med några av världens största varumärken – som Nike och Adidas. Flera olika nyheter i megabutiken innebär fenomenet sportbutik lyfts till en helt ny nivå.

Butiken på drygt 3400 kvadratmeter ligger på Drottninggatan i Stockholm och blir Europas modernaste sportbutik. Ambitionen med den nya butiken är att ge en helt ny och unik upplevelse för kunder som vill vara först med nyheterna från de största varumärkena.

Satsningen är ett samarbete med bland andra Nike och Adidas som tillsammans med Intersport byggt upp konceptet. Varje varumärke kommer att få en egen och stor dedikerad yta.

Man man med fog säga att det är en helt ny nivå på vad en sportbutik är. Det blir en spektakulär upplevelse med extra allt helt enkelt.

Men även om butiken är på flera tusen kvadratmeter så är en av de största nyheterna inte större än 24 tum. Som första sportbutik i Sverige kommer Intersport att erbjuda digitala pekskärmar där kunder kan ta del av, och köpa, hela sortimentet i Intersports e-butik. En affär i affären.

Som konsument kan man hitta en snygg sko i hyllan, klämma och känna på den för att välja modell – och sedan direkt kolla på pekskärmen om din storlek finns i lager.

Bakom skärmarna ligger avancerad teknik som direkt kopplar ihop skärmen i butiken med lagret i varje butik lokalt och centralt. Som besökare kan man alltså utnyttja det allra senaste inom digital teknik men ändå faktiskt klämma och känna på varorna i butiken. På torsdag slås portarna upp till den nya supermoderna sportbutiken.

Till butiken >

Andra 'Our friends' inlägg