Intersport öppnar i Mall of Scandinavia!
Our friends

Intersport öppnar i Mall of Scandinavia!

Intersport öppnar ny butik med de ledande varumärkena och senaste produkterna i Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia.

6 november 2015

Mall of Scandinavia utökar med ny Intersport-butik

Intersport öppnar en ny supermodern butik med de ledande varumärkena och senaste produkterna i vad som blir Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia, som invigs nu på torsdag i Solna.

Fotboll, löpning och träning 

Den nya butiken blir 1000 kvadratmeter stor, och fokus kommer att ligga på fotboll, löpning och träning. Allt presenterat i det nya supermoderna butiksformat som Intersport nu rullar ut över landet.

– Kunden ska få en wow-känsla när de kommer hit. Vi har ny inredning, mycket rörlig media, mycket inspiration och de rätta varumärkena, varav några kommer att ha egna shopar i butiken., säger Erik Wallström, butikschef för den nya butiken.

Köpcentrum utanför Stockholm

Mall of Scandinavia som invigs på torsdag blir Nordens största galleria och byggs bredvid den nya nationalarenan för fotboll, Friends Arena, i området Arenastaden i Solna, strax nordväst om Stockholms innerstad. Gallerian kommer att hysa cirka 230 butiker i tre plan, en stor biograf med många salonger.

Intersport i nya stadsdelen

Inför öppnandet på torsdag är det bråda dagar för Erik Wallström och den övriga personalen i vad som blir det senaste tillskottet av Intersportbutiker.

– Ja, det är lite stress inför öppnandet, men alla är superduktiga och förväntansfulla, det är väldigt pepp stämning. Att vi öppnar på Mall of Scandinavia är en extra morot. Det ska bli superhäftigt, det är otroligt spännande att vara en del av det här, det är ju inte bara ett köpcentrum utan en helt ny stadsdel i Solna som växt upp, säger Erik Wallström.

Andra 'Our friends' inlägg