Intersport sponsrar Årets Eldsjäl
Our friends

Intersport sponsrar Årets Eldsjäl

För Intersport är det självklart viktigt att vara med och uppmuntra barn och ungdomar till ett mer aktivt liv där alla är inkluderade. Intersport är därför en huvudpartner i Folkspels projek...

9 mars 2016

För Intersport är det är självklart viktigt att vara med och uppmuntra barn och ungdomar till ett mer aktivt liv där alla är inkluderade. Intersport är därför en huvudpartner i Folkspels projekt ”Årets eldsjäl”, och just kategorin integration passar som hand i handske.

– Idrotten har i alla tider gjort att människor har lärt känna varandra. Den har fostrat och skapat förutsättningar för nya utmaningar. Just därför tycker vi att idrotten erbjuder en fantastisk plattform för nyanlända barn, ungdomar och vuxna att bli delaktiga i det svenska samhället, säger Ulf Kinneson,VD för Intersport Sverige.

Eldsjälarna är hjärtat i det svenska föreningslivet. Med sitt engagemang inspirerar de dagligen medlemmarna i sina föreningar. På Eldsjälsgalan får dessa vardagshjältar en chans att skina lite extra, och nu är det hög tid för nomineringar. Du kan själv nominera en eldsjäl som du tycker förtjänar att hyllas, det gör du här. Nomineringen pågår till och med den siste april.

Själva Eldsjälsgalan går av stapeln 2017 i mars. 

Andra 'Our friends' inlägg