Anna Haag: ”Det handlar till 50 % om det mentala”
Vintersport

Anna Haag: ”Det handlar till 50 % om det mentala”

Tour de Ski pågår för fullt, men vad rör sig i huvudet hos våra största längdskidstjärnor inför säsongsstart? I vår serie Skidsnack här på Stories får du unika inblickar i de ofta blytunga o...

4 januari 2016

Vad krävs för att bli en vinnare i skidspåret? Anna Haag vet. Hon och övriga åkare i längdlandslaget börjar sina förberedelser långt innan säsongen startar, och det är mycket hårt arbete och fullt fokus som gäller.

I Skidsnack får du komma lite närmare skidlandslaget och höra lite om deras tankar om träning och livet som elitskidåkare.  I det här avsnittet träffar du bland annat just Anna Haag.

Klippet är från programserien Sveriges skidhjältar från 2015.

Tour de Ski pågår för fullt, men vad rör sig i huvudet hos våra största längdskidstjärnor inför säsongsstart? I vår serie Skidsnack här på Stories får du unika inblickar i de ofta blytunga och stenhårda förberedelserna med längdlandslaget. I det här avsnittet möter du bland annat Anna Haag. 

 Längdlandslaget förberedelser börjar långt innan säsongen startar, och det är mycket hårt arbete och fullt fokus som gäller. I Skidsnack får du komma lite närmare skidlandslaget och höra lite om deras tankar om träning och livet som elitskidåkare. 

Klippet är från programserien Sveriges skidhjältar från 2015.

Andra 'Vintersport' inlägg