Logo Swix
-25%
  • Swix HF7BWX svart W, -2 °C/-8°C, 40g glidvalla Unspecified

HF7BWX svart W, -2 °C/-8°C, 40g glidvalla

  • Swix
  • Herr, Dam
  • Lila
Denna produkt är slut i vårt webblager
  • Fri frakt & fria returer till butik
  • 1-4 dagars leveranstid
  • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Hämtas i INTERSPORT-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 2-4 dagar. Miljövänligaste transporten.
Hämtas hos Postens ombud - 59 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 1-2 dagar.
Hemleverans - 119 kr
Ditt paket levereras till fakturaadressen som fylls i vid betalning. Leveranstidslöfte: 1-4 dagar.

Temperaturspann från -2°C till -8°C. Rekommenderad temperatur på vallajärnet: 140°C. En ny valla med ett förbättrat recept som är markant bättre än gamla HF7BW. En mångsidig valla som passar vid normala vinterförhållanden med minusgrader. Hårdheten gör den lätt att arbeta med och det är enkelt att få ett bra slutresultat. BW-smörjmedlet i fast form minskar friktionen vid kalla förhållanden och på förorenad snö. En mycket populär valla inom både utförsåkning och längdåkning, med goda egenskaper på såväl konstsnö som omformad gammal natursnö. Vallajärnet bör dras med en hastighet av ca 8–10 sekunder per längdskida eller alpinskida. Vallan kan återuppvärmas efter att den svalnat till rumstemperatur för bättre hållbarhet. Det är viktigt med ett bra järn för att smälta vallan ordentligt. HF07BWX kan användas som tävlingsvalla på egen hand, men används också ofta som grundvalla för Cera F-produkter som till exempel FC07X och HVC Cold (FC60L).

  • -2°C till -8°C
  • Mindre smutsabsorberande
Relaterade Intersport stories
Vintersport
Mentalt stark under Vasaloppet
Mora är målet för många av oss i vinter. Men oavsett om du ska åka Vasaloppet eller ett annat lopp börjar det bli dags för de sista förberedelserna. Vi kollar med en man som vet hur man gör för att toppa formen till Vasaloppet. Trefaldige vinnaren Daniel Tynell guidar oss till fysisk – och framför allt – mental formtopp.
Vintersport
Vallningsfria skidor är det nya
Vallan kan för såväl elit som motionär vara skillnaden på succé och katastrof i längdspåret. Slipp funderingarna om du ska välja klistervalla, burkvalla eller valla med tejp? Välj vallningsfria skidor istället!