Sida 1 av 31

Träningskläder från adidas, Nike, Reebok mm

Köp träningskläder online på intersport.se eller i någon av våra butiker. Vi har ett stort utbud från marknadens bästa varumärken. Välj mellan träningskläder från Nike, adidas, Reebok, Under Armour, Kari Traa, Casall, Puma, Rönisch och många fler. Här hittar du funktionella, kvalitativa och snygga träningskläder som skapar motivation till träning och gör den lite mer inspirerande och rolig.

Dyra och billiga träningskläder

På Intersport finns allt från dyrare mer avancerade träningskläder till billiga träningskläder i enklare modeller eller med bra erbjudande. Är du ute efter billiga träningskläder är det på vår rea du ska hålla ögonen öppna.

Rea på träningskläder

Efter varje träningssäsong samt kontinuerligt över året har vi rea på träningskläder, ett perfekt tillfälle att fynda träningskläder på rea. På Intersport finns allt från träningstights från Nike, träningströja från Puma och adidas träningsbyxor till träningslinne från Reebok till Casall sport-bh. Helt enkelt alla sportkläder, fitnesskläder och gymkläder du kan tänkas behöva för din träning. Något som vi på Intersport älskar är att dagens mode suddar ut gränserna mellan vad som är sportmode och vad som är mode för vardagen. Idag är det så rätt att gå med Niketights till en stickad tröja eller träningsskor och en adidaströja till jeans. Eller varför inte gå all in och bär matchande träningskläder vad du än ska hitta på, som vi gillar att träningskläder är fritidskläder!

Kläder till crossfit, dans och gym

Nya träningskläder är bra för mycket och är för alla. Kanske vill du träna för att gå ner i vikt, börja följa ett träningsschema för att bygga muskler eller få härlig träningsvärk efter ett hårt pass. Oavsett vad du brinner för och hur du tränar kan nya träningskläder ge dig den extra peppen och potentialen att lyckas nå lite längre. Oavsett om du behöver träningskläder till crossfit, ett danspass, gymträning, yoga eller något helt annat hittar du det hos Intersport.

Sportkläder online

På Intersport kan du köpa sportkläder online och få dem skickade gratis till butik eller till närmaste postombud eller hem till dig. Du har alltid 365 dagas öppet köp om du ångrar dig och har fri retur i samtliga butiker. På Intersport har vi erfarenhet av sport och träning sedan 1968 och gör allt vi kan för att skapa en så bra träningsupplevelse som möjligt.