Logo Thule
-25%
 • Thule ProRide 591 Twinpack Cykelhållare One Color

ProRide 591 Twinpack Cykelhållare

 • Thule
 • Herr, Dam
 • Flerfärgad
Denna produkt är slut i vårt webblager
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans 79kr
 • 1-2 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Hämtas i INTERSPORT-butik - 0 kr
Varubrev eller ombud Postnord - 39 kr
Hemleverans Postnord - 79 kr
Hemleverans Budbee - 99 kr

Takmonterad cykelhållare som präglas av elegans och funktionellt tänkande. Den har en ny självjusterande ramhållare som gör att du lastar cyklarna snabbt och enkelt. Justeringar och låsning görs i bekväm takhöjd. Mycket lätt tack vare skenan i aluminium.Egenskaper:- Lätt och smidig konstruktion i aluminium.- Ramhållaren och hjulskenorna är designade för att automatiskt positionera cykeln.- När cykeln lyfts på plats vilar den automatiskt mot den självjusterande ramhållaren. Det gör det enkelt att därefter säkra cykeln i bekväm biltakhöjd, genom att dra åt ratten.- För cykelramar upp till 100 mm i diameter (ovala 80x100 mm, runda 22-80 mm)- Snabbspännen för hjulen gör lastningen snabb och smidig och håller cykeln säkert på plats. Spännena är justerbara för att passa olika hjultjocklekar, upp till 2,5 tum.- Den enda takmonterade cykelhållaren på marknaden med kapacitet att bära cyklar upp till 20 kg vikt.- Hjulhållare med gummiklossar som skyddar fälgen på mountainbikes och hjälper till att säkra smala racerhjul.- Kan enkelt monteras på valfri sida av biltaket genom att ramhållaren är flyttbar till höger eller vänster sida.- Universellt snabbfäste gör att hållaren passar de flesta lasthållarrör, upp till 60 mm bredd.- Cykelhållaren är förmonterad - inga verktyg behövs.- T-spårsadaptrar (20x20 mm) ingår för att montera cykelhållaren direkt i lasthållarrör med T-spår.- Låsbar - cykel till cykelhållare, cykelhållare till lasthållare.- Lås ingår i produkten.- Kompatibel med Thule One Key System - tillbehöret som gör det möjligt att byta låscylindrar i alla dina Thule-produkter för att kunna använda en och samma nyckel till samtliga.- Uppfyller City Crash-normen.Specifikationer:- Lastkapacitet (kg): 20 kg- Lastkapacitet, antal cyklar: 1- Passar ramdimensioner: 22-80mm, oval ram, max 80x100mm- Material: Aluminium- Vikt: 4kg- Sats för montering på klassiska svarta fyrkantsprofiler ingår.- Sats för montering i T-spår 20 x 20 mm Thule Aero-profil ingår.

 • Lätt och smidig konstruktion i aluminium

 • Ramhållaren och hjulskenorna är designade för att automatiskt positionera cykeln

 • Lastkapacitet, antal cyklar: 1 á 20 kg

Relaterade produkter
Relaterade stories
Cykelguider
5 anledningar att cykelpendla
Allt fler upptäcker glädjen och nyttan med vardagscyklandet. Den som ställer bilen och istället trampar iväg på cykeln kan räkna med ett rejält hälsolyft och dessutom en mängd andra fördelar som du kan läsa mer om här.
Cykelguider
Cykelservice - 6 steg att göra själv
Visst går det utmärkt att cykla året runt! Men för den som har låtit cykeln stå under vintern är det nu dags att ta fram den från förrådet och låta däcken möta rullgruset på asfalten.