Logo Garmin
Garmin
Herr, Dam

Fenix 6S GPS Sapphire multisportklocka

-24%
8899 kr
ClubPRIS
6799 kr
Logga in för att få Clubpris.
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 3-6 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 •  Robust och tålig

 •  Lång batteritid

 •  Kartor i fullfärg

 • GPS

I den robusta men ändå sofistikerade designen ingår en 1,2 tum stor skärm som alltid är på, infattning med beläggning av diamantliknande kol och en konstruktion som testats enligt amerikanska militärstandarder.

Garmins unika PacePro-funktion hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad vägledning på löpturen.

Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

Visa avancerade träningsdata som omfattar löpningsdynamik(kräver HRM Run eller HRM Tri pulsband ingår ej), VO2 Max justerat efter värme och höjd, återhämtningsrådgivare och mycket mer.

Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terränglöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning offpist och på skidorter, golf och ännu mer.

Använd TopoActive-kartor över Europa för att hitta rätt på dina äventyr och visa namn på pister och svårighetsnivåer för 2 000 skidorter över hela världen.

Använd stigningsplaneraren ClimbPro för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.

Få tillgång till CourseView-kartor i fullfärg för fler än 41 000 golfbanor runt om i världen och få knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd.

Följ en rutt eller bana med hjälp av Turn-by-Turn röstguidning, som meddelar dig i förväg när nästa sväng kommer.

Ange en sträcka som du vill färdas och få förslag på rutter som tar dig tillbaka till startpunkten. Med Trendline™ popularity routing i din smartklocka hittar du de bästa lokala stigarna.

Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att bättre navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

Navigera nästa spår med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass.

Om du känner dig osäker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering3 din plats till nödkontakterna.

Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till förinstallerade streamingsappar från kompatibla tjänster,bland annat Spotify® och Deezer, och lyssna i hörlurar med Bluetooth®-teknik.

Susa igenom kassan med Garmin Pay, kontaktlös betalningslösning via deltagande leverantörer.

Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet.

Utökad teknik för optisk pulsmätning1 mäter intensiteten i din träning och pulsvariabilitet för att beräkna din stressnivå. Den registrerar även under vatten utan pulsband.

Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering mäter en pulsoximetrisensor2 ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre.

Energiövervakning med Body Battery™. Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.

Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ.

Vandra långa sträckor mellan uppladdningarna. Expeditionsläget, en GPS-referens med ultralåg förbrukning, håller i flera veckor.

Inbyggt, uppladdningsbart litiumbatteri ger upp till 14 dagars batteritid i smartwatch-läge, 10 timmar i GPS-läge med musik och upp till 48 dagar i batterisparläge.

 • Produktnummer
  1465755
 • Leverantörens produktnummer
  010-02159-25
 • Artikelnummer
  146575501-Carbon/Black
 • SKU
  146575501010
 • EAN
  0753759233006

Relaterade produkter

Relaterade stories
Löparguider
Så blir du bättre på traillöpning
När du har kommit in lite i din traillöpning finns det mängder av sätt att utvecklas. Här ger vi dig 8 bra tips för att utvecklas som traillöpare och ta din terränglöpning till nya nivåer.
Löparguider
10 anledningar att löpträna
Det är inte bara känslan efter löprundan som gör det värt att knyta på sig löparskorna och ge sig ut på en runda. Vi har listat ytterligare tio fördelar med att springa mer.