Logo Garmin
Garmin
Herr, Dam

fenix 6,Sapphire,Gray w/Black Band Multisportklocka

8899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-3 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Robust och tålig

 • Lång batteritid

 • Kartor i fullfärg

Den robusta men sofistikerade designen består av en ständigt påslagen skärm på 1,3 tum som är 18 % större än tidigare fenix-modeller. Den har en infattning av rostfritt stål och är testad enligt amerikanska militärstandarder.

Garmins unika PacePro-funktion hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad vägledning på löpturen.

Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

Visa avancerade träningsdata som omfattar löpningsdynamik(kräver HRM Run eller HRM Tri pulsband ingår ej), VO2 Max justerat efter värme och höjd, återhämtningsrådgivare och mycket mer.

Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terränglöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning offpist och på skidorter, golf och ännu mer.

Använd TopoActive-kartor över Europa för att hitta rätt på dina äventyr och visa namn på pister och svårighetsnivåer för 2 000 skidorter över hela världen.

Använd stigningsplaneraren ClimbPro för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.

Få tillgång till CourseView-kartor i fullfärg för fler än 41 000 golfbanor runt om i världen och få knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd.

Följ en rutt eller bana med hjälp av Turn-by-Turn röstguidning, som meddelar dig i förväg när nästa sväng kommer.

Ange en sträcka som du vill färdas och få förslag på rutter som tar dig tillbaka till startpunkten. Med Trendline™ popularity routing i din smartklocka hittar du de bästa lokala stigarna.

Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att bättre navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

Navigera nästa spår med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass.

Om du känner dig osäker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering3 din plats till nödkontakterna.

Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till förinstallerade streamingsappar från kompatibla tjänster,bland annat Spotify® och Deezer, och lyssna i hörlurar med Bluetooth®-teknik.

Susa igenom kassan med Garmin Pay, kontaktlös betalningslösning via deltagande leverantörer.

Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet.

Utökad teknik för optisk pulsmätning1 mäter intensiteten i din träning och pulsvariabilitet för att beräkna din stressnivå. Den registrerar även under vatten utan pulsband.

Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering mäter en pulsoximetrisensor2 ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre.

Energiövervakning med Body Battery™. Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.

Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ.

Vandra långa sträckor mellan uppladdningarna. Expeditionsläget, en GPS-referens med ultralåg förbrukning, håller i flera veckor.

Inbyggt, uppladdningsbart litiumbatteri ger upp till 14 dagars batteritid i smartwatch-läge, 10 timmar i GPS-läge med musik och upp till 48 dagar i batterisparläge.

 • Produktnummer
  1465753
 • Leverantörens produktnummer
  010-02158-11
 • Artikelnummer
  146575301-Gray/Black
 • SKU
  146575301010
 • EAN
  0753759232757

Relaterade produkter

Relaterade stories
Löparguider
Säsongens nya löparskor 2022
För att ge en extra boost i löpningen är ett par nya löparskor kul. Men vilka ska du välja? Vilka passar bäst för dig, dina löprundor, behov och ditt löpsteg? Här går vi igenom säsongens nya löparskor för att du ska kunna jämföra de olika modellerna och hitta bästa löparskon för just dig.
Löparguider
Traillöpning tips för nybörjaren
Vill du variera din löpning, testa något nytt och samtidigt upptäcka naturen? Testa på traillöpning! Här ger vi dig våra bästa tips för att komma igång!