Logo Polar
Polar
Herr, Dam

Vantage V2 pulsklocka

4.5
(4 recensioner)
-16%
-21%
-21%
5299 kr
ClubPRIS
4199 kr
Logga in för att få Clubpris.
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-3 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Avancerad pulsmätning på handleden och GPS

 • Snygg design med lätt vikt i premium-material

 • Mäter belastning, återhämtning och sömnregistrering

 • Smartwatch-funktioner: musikkontroll, väder- och telefonnotiser

Polar Vantage V2 är en premium-multisportklocka med Polars hela sportexpertis i ett enda paket. Den har avancerad pulsmätning på handleden och GPS. Med Polar Vantage V2 vet du var du är i träningen och kan enkelt hålla koll på dina framsteg. Verktygen för mätning av träningsbelastning och återhämtning hjälper dig optimera träningen och undvika överträning. Testa dina prestationer och personanpassa dina puls-, hastighets- och effektzoner med prestationstesterna för löpning och cykling. Multisportklockan väger endast 52 gram och kompletteras av premium-material. Polar Vantage V2 har de viktigaste smartwatch-funktionerna: musikkontroller, väder och telefonnotiser. Huvudpunkter: * Snygg design med lätt vikt i premium-material (52 gram). * Behåll balansen mellan träningen, återhämtningen och livet med verktyg för träningsbelastning, återhämtning och sömnregistrering. * Testa dina prestationer och personanpassa dina puls-, hastighets- och effektzoner med prestationstester för löpning och cykling. * Bland de viktiga smartwatch-funktionerna finns: musikkontroller, väder och telefonnotiser. * Polar Flow: Omfattande men lättanvänd app och webbtjänst för planering och analys. * Klara även de längsta passen med ultralång batteritid och flera strömsparalternativ. * Mät pulsen från handleden med Polar Precision Prime™ sensor fusion-teknologi. * Optimera träningen och undvik överträning med Training Load Pro™ och Recovery Pro™. * Se hur din kropp återhämtar sig under natten med Nightly Recharge™ och få färdiga träningar utifrån den informationen med FitSpark™. * Få ut mer av dina löppass med handledsbaserad löpeffekt. * Lär dig att fylla på energi under långa pass med FuelWise™ smart energiassistent. * Övervinn terrängen med outdoor-funktioner som Hill Splitter™, ruttvägledning och väder. * Testa dina prestationer och personanpassa dina puls-, hastighets- och effektzoner med prestationstesterna för löpning och cykling. * Se om benen är redo för träning och följ dina framsteg med återhämtningstestet för ben. * Navigera enkelt i spellistan och justera volymen på klockan med musikkontroller.

 • Produktnummer
  1495551
 • Leverantörens produktnummer
  90083651
 • Artikelnummer
  149555101-Grå/lime
 • SKU
  149555101010
 • EAN
  0725882055565

Relaterade produkter

Relaterade stories
Cykelguider
Storlek på cykel till barn
Passar förra årets cykel eller är det dags att införskaffa en ny cykel till barnen? Ta del av vår storlekstabell för att välja rätt cykelstorlek till barnen och lär dig hur du ska att mäta ramstorleken på rätt sätt.
Cykelguider
Att tänka på inför din cykelsemester
Oavsett hur du cykelsemestrar i sommar har du något riktigt härligt framför dig. I den här guiden går vi igenom vad du bör tänka på för sommarens både långa och kortare cykelturer.