Logo Summit To Eat
 • Summit To Eat Chokladmousse friluftsmat NO

Chokladmousse friluftsmat

 • Summit To Eat
 • Herr, Dam
 • Gul
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-3 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Levereras till INTERSPORT-butik - 0 kr
Varubrev eller ombud Postnord - 39 kr
Hemleverans Postnord - 79 kr
Hemleverans Budbee - 39 kr

Den sista prägeln på vilken måltid som helst, oavsett var du är, om de är det längsta och mest spännande äventyret, är en fantastisk efterrätt. Oavsett om du är högt uppe i bergen eller tar en snabb vila på en vandring på landsbygden, är denna anständiga chokladmousse utsökt äventyrsmat som verkligen fungerar som en fantastisk prick över i för varje måltid. Här kombineras rik choklad med honung havrekluster och surkörsbär för att skapa en fantastiskt läcker efterrätt, vilket gör den till den perfekta söta bjudningen för att få upp dig på benen mitt i en lång expedition. Måltiderna skapas också med de färskaste ingredienserna och tillagas innan frystorkningsprocessen börjar. Detta hjälper till att verkligen låsa in all friskhet, näring och god smak som du förväntar dig av en hemlagad måltid. Frystorkning hjälper också till att minska vikten du måste bära på under expeditionen genom att dra det mesta av vattnet ur maten, vilket innebär att det är enkelt att packa tillräckligt med mat för att hålla dig på längre expeditioner. Ibland, när vädret försämras eller du har haft en särskilt tuff dag under din expedition, vill du ha ett utsökt mellanmål som inte tar mycket tid eller ansträngning att förbereda. Det är därför dessa desserter är riktigt enkla att tillaga. Tillsätt bara vatten och en fantastisk efterrätt kan vara klar på mindre än 10 minuter. Detta gör våra frystorkade desserter perfekta för de situationer där du bara har några ögonblick att vila på ditt äventyr. En söt behandling kan vara precis vad du behöver på en vandring eller expedition, antingen som en liten pick-up under dagen eller som en belöning i slutet av en lång dag som kan hjälpa dig att varva ner och ladda dina batterier för att vara redo för vad som helst i nästa steg där ditt äventyr håller hus.

 • Enkel att tillaga

 • Låg vikt

 • Frystorkad

Relaterade produkter
Relaterade stories
Outdoorguider
Vilket tält ska jag välja?
Att hitta rätt tält är inte helt enkelt och frågorna inför att köpa ett tält är ofta många; ”vad kostar tält?”,” vad behövs vid tältning?”, ”hur får jag rätt värme i tält?” och ”finns det vindskydd i tält?”. Här har vi samlat ett gäng tips för att veta vilket tält du ska köpa.
Outdoorguider
Vandringsskor, walkingskor och kängor
Med sköna skor som är anpassade till aktivitet och väder kommer du att kunna njuta maximalt av höstens promenader och friluftsliv.