Logo Summit To Eat
 • Summit To Eat Kyckling & Stektris friluftsmat NO

Kyckling & Stektris friluftsmat

 • Summit To Eat
 • Herr, Dam
 • Gul
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • Hemleverans fr. 39kr
 • 1-3 helgfria dagars leveranstid
 • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Levereras till INTERSPORT-butik - 0 kr
Varubrev eller ombud Postnord - 39 kr
Hemleverans Postnord - 79 kr
Hemleverans Budbee - 39 kr

När du är på äventyr är du ofta utan några av de bekvämligheterna du har hemma. En av dessa är en anständig takeaway. Tack och lov är den fantastiska Chicken Fried Rice den nya bästa måltiden, vilket gör det till den perfekta äventyrsmaten för dig under de mest ansträngande dagarna. Härombineras suckulenta bitar av kyckling, majs, paprika, gröna bönor och lök med ägg, ris och en fantastiskt rik teriyakisås för att skapa denna läckra och näringsrika måltid som verkligen är ett av de bästa exemplen på campingmat du kan hitta - värma dig själv runt lägerelden med denna frystorkade campingmat kan vara det perfekta sättet att koppla av under en kväll. Summit To Eat vet också att människors behov verkligen kan variera beroende på omfattningen av deras äventyr eller expedition. Det är därför ser de till att erbjuda både standardpåsar och större påsar. För kortare resor och utflykter är våra standardpaket den perfekta lätta maten i alla situationer och väger bara 121 g. Om din expedition är lite mer aktiv och du behöver mer energi för att fortsätta hela dagen, så kan de större påsar vara den perfekta energiförstärkningen. Du får samma högkvalitativa mat, bara i en större del. Att förbereda denna måltid är snabbare än en takeaway också. Tillagas på ett skickligt sätt med de färskaste ingredienserna och frystorkas, allt du behöver göra är att helt enkelt tillsätta vatten och du kan njuta av en god måltid på mindre än 10 minuter. Eftersom måltiderna lagas först innan frystorkningen så smakar varje måltid bra och ger en välbalanserad måltid på alla äventyr. Förberedelsen är inte bara snabb, varje påse är även full av alla värdefulla kolhydrater och protein du behöver för att vila och ladda innan du fortsätter ditt äventyr.

 • Lätt att tillaga

 • Låg vikt

 • Frystorkad

Relaterade produkter
Relaterade stories
Outdoorguider
Vandringskläder på våren
När det är dags att ge sig ut på vandring kan det ibland vara klurigt att veta hur mycket och vad en ska ta på sig, oavsett om det handlar om en dagsvandring eller flerdagarstur. Vi hjälper dig!
Outdoorguider
Test: Årets friluftsbyxor för dam 2021
Oavsett vad du ska göra är ett par kvalitativa friluftsbyxor en bra start. Men vilka passar just dig och dina ambitioner bäst? Vi har här testat sex av säsongens friluftsbyxor från 8848, McKinley, Lundhags och Haglöfs.