Logo Latitude 64
  • Latitude 64 Retro Line World Champion 3-pack Assorted

Retro Line World Champion 3-pack

  • Latitude 64
  • Herr, Dam
  • Flerfärgad
Denna produkt är slut i vårt webblager
  • Fri frakt & fria returer till butik
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Öppet köp i 365 dagar
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Hämtas i INTERSPORT-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 2-4 dagar. Miljövänligaste transporten.
Hämtas hos Postens ombud - 59 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 1-2 dagar.
Hemleverans - 119 kr
Ditt paket levereras till fakturaadressen som fylls i vid betalning. Leveranstidslöfte: 1-4 dagar.

World Champion Retro Disc Golf Starter Set från Latitude 64° innehåller allt man behöver för att spela disc golf - en putter, en midrange och en driver. Inuti hittar du tre av de mest populära discarna från Latitude 64°. Discvikter och färger varierar. Starter-setet innehåller följande discar: Latitude 64° Retro Saint Pro (Driver) Latitude 64° Retro Compass (Midrange) Latitude 64° Retro Mercy (Putter) Om Retro Saint Pro: Saint Pro är storebror till Saint med extra stabilitet för mer erfarna spelare. Även om den är överstabil, håller den samma goda glid och kontrollerade flykt som Saint. För spelare med mer kraft är den här discen ett måste. Om Retro Compass: Med Compass kan du navigera fairways med lätthet. Dess raka flykt och pålitliga fade gör att den håller alla linjer på ett förutsägbart sätt. Med ett lagom djupt grepp, ligger den rätt i de flestas händer. Hyzer, rakt, eller anhyzer; Compass är discen du kan lita på i alla vinklar. Om Retro Mercy: Ibland ger discgolfbanan dig ingen nåd. Du kanske har bättre tur med Mercy från Latitude 64°. Den djupa kanten ger en stabil och konsekvent långsam flykt, perfekt för puttning, inspel och korta utkast. Om Retro-plasten: Mitten av 80-talet var en bra tid. Svensk discgolf var i sin linda och dagens genomskinliga plaster var långt ifrån uppfunna. Vi kommer ihåg de där dagarna med nostalgiska känslor och ville ta fram en plast som skulle påminna oss om hur det brukade vara. Många av dagens spelare har också frågat efter en plast som kan nötas in lite snabbare än de moderna plasterna. Detta ledde till den plastblandning vi kallar Retro. En prisvärd och greppvänlig plast som passar alla.

  • Allt du behöver för att komma igång med discgolf
  • Innehåller: Retro Saint Pro (Driver), Retro Compass (Midrange), Retro Mercy (Putter)
  • En prisvärd och greppvänlig plast som passar alla
Relaterade Intersport stories
Livsstil
Femkamp med en tvist - roligaste lekarna för midsommar
Se till att skapa sommarens roligaste femkamp. Vi har gjort de traditionella tävlingarna med en liten tvist. Vissa tillägg handlar om en oväntad svårighetsgrad för den som tävlar, andra för att underhålla publiken ännu mer.
Livsstil
Topplista med det snyggaste från adidas
De tre karaktäristiska ränderna, de retroinspirerade siluetterna, de stora loggorna eller de klassiska modellerna? Det finns mycket att älska med adidas, här är vår topplista som inkluderar såväl 3 stirpes, 90-tals influenser, tryck och stilren minimalism